Ενωμένοι και αποφασισμένοι απαιτούμε την υπογραφή ικανοποιητικής Κλαδικής Σύμβασης

Συνάδελφοι, Οι Κλαδικές Συμβάσεις  αποτελούν τον κεντρικό πυλώνα  και διέπουν το σύνολο σχεδόν των εργασιακών μας σχέσεων  τόσο σε οικονομικό.

Συνάδελφοι,

Οι Κλαδικές Συμβάσεις  αποτελούν τον κεντρικό πυλώνα  και διέπουν το σύνολο σχεδόν των εργασιακών μας σχέσεων  τόσο σε οικονομικό όσο και σε θεσμικό επίπεδο. Δίνουν ουσιαστικό περιεχόμενο και ορίζουν με τις ρυθμίσεις τους την έννοια του Τραπεζοϋπαλλήλου.

Η υπογραφή της νέας κλαδικής σύμβασης είναι υπόθεση όλων μας.

Στηρίξαμε τις Τράπεζες καθ’ όλη τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης και μοχθούμε καθημερινά για την επίτευξη των αποτελεσμάτων για τα οποία επαίρονται δημόσια οι Τραπεζίτες.

Είμαστε αυτοί που σηκώνουν και θα σηκώσουν το κύριο  βάρος της ανάπτυξης του κλάδου και της Οικονομίας  που οι ίδιοι οι Τραπεζίτες, ο κεντρικός Τραπεζίτης και η Κυβέρνηση ισχυρίζονται και  προεξοφλούν.

Δεν είναι δυνατόν με δημόσιες δηλώσεις των CEOs, να επιβεβαιώνεται, η σημαντική βελτίωση των βασικών μεγεθών, η βιωσιμότητα, η ενίσχυση της κερδοφορίας των Τραπεζών, οι θετικές προοπτικές για την πορεία τους και οι εκπρόσωποί τους στις διαπραγματεύσεις να υπεκφεύγουν επικαλούμενοι τη συγκυρία.

Είναι η ώρα και η σειρά  των Τραπεζών, να γυρίσουν σελίδα, να εγκαταλείψουν τη διγλωσσία τους  και να στηρίξουν έμπρακτα το πολυτιμότερο κεφάλαιό τους, τους εργαζόμενους.

Ενωμένοι, αποφασισμένοι  και σε αγωνιστική εγρήγορση. Απαιτούμε αναγνώριση της διαχρονικής συνεισφοράς μας και διεκδικούμε  Κλαδική Σύμβαση που να ικανοποιεί τις πραγματικές ανάγκες  μας.

Στηρίζουμε την Ομοσπονδία μας, στηρίζουμε το παρόν και το μέλλον μας.

Ως ΣΕΤΑΠ είμαστε  έτοιμοι να ενισχύσουμε με όλες μας  τις δυνάμεις τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις της, για την επίτευξη του κοινού μας στόχου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Παναγιώτης Αδαμόπουλος               Γιάννης Αδάμος

Μοιραστείτε το άρθρο