Εξέλιξη με τον πίνακα διανομής για όσους είχαν αρχικά αναγγελθεί μέσω τρίτων δικηγόρων

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Σας ενημερώνουμε ότι αναφορικά με την εκκρεμότητα του πίνακα διανομής για το επίδομα ισολογισμού, για όσους συναδέλφους είχαν.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι αναφορικά με την εκκρεμότητα του πίνακα διανομής για το επίδομα ισολογισμού, για όσους συναδέλφους είχαν αρχικά αναγγελθεί μέσω τρίτων δικηγόρων και εκ παραδρομής η Εκκαθάριση δεν τους είχε συμπεριλάβει στους προηγούμενους πίνακες διανομής ( Σεπτέμβριος 2018), η διαδικασία διεκπεραίωσης τους θέματος οδεύει προς το τελικό στάδιο.

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση που είχαμε από την πλευρά της Εκκαθάρισης, ο εν λόγω πίνακας έχει εγκριθεί από την Τράπεζα της Ελλάδος και θα ακολουθήσει η προβλεπόμενη διαδικασία δημοσιοποίησης του. Σύμφωνα με την εκτίμησή τους, η πίστωση των σχετικών ποσών στους δικαιούχους συναδέλφους, θα λάβει χώρα μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε τις παρεμβάσεις μας τόσο στην Εκκαθάριση όσο και στην Τράπεζα της Ελλάδος για την ταχύτερη δυνατή διεκπεραίωση της εκκρεμότητας και την καταβολή των σχετικών ποσών στους συναδέλφους.

Μοιραστείτε το άρθρο