Ημερολόγιο 2017

Παρακινούμενοι από το πνεύμα των ημερών αλλά και την αφετηριακή σκέψη μας να προβάλουμε νοερά, μέσα από μια μικρή συμβολική.

Παρακινούμενοι από το πνεύμα των ημερών αλλά και την αφετηριακή σκέψη μας να προβάλουμε νοερά, μέσα από μια μικρή συμβολική κίνηση, την προοπτική ενότητας του χώρου, εμπνευστήκαμε τη δημιουργία ενός καλαίσθητου επιτραπέζιου ημερολογίου και τη διανομή του σε όλους τους εργαζόμενους στην Τράπεζα Πειραιώς.

Ήδη έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αποστολής των ημερολογίων σε όλα τα καταστήματα του δικτύου. Καθημερινά κλιμάκια του ΣΕΤΑΠ επισκέπτονται τους χώρους των Κεντρικών Διευθύνσεων και διανέμουν, χέρι με χέρι, τα ημερολόγια στους συναδέλφους.

Ξεκινώντας από μικρά και συμβολικά βήματα, σχεδιάζουμε και προχωράμε άμεσα σε πρωτοβουλίες για την ανάληψη κοινής δράσης με όλους τους Συλλόγους, εστιάζοντας στα σημαντικά ζητήματα που ταλανίζουν συνολικά τους τραπεζοϋπαλλήλους.

Όλοι μαζί, με σαφείς και ξεκάθαρους στόχους, με ισχυρή βούληση και ενεργό συμμετοχή, έχουμε τη δύναμη να παρεμβαίνουμε στις εξελίξεις και να συνδιαμορφώνουμε το μέλλον μας.

Παναγιώτης Αδαμόπουλος

Πρόεδρος ΔΣ ΣΕΤΑΠ

Μοιραστείτε το άρθρο