Ο ΣΕΤΑΠ καταδικάζει την επίθεση του Θ. Τζημερου στην συναδέλφισσα Α. Μπαλού

O ΣΕΤΑΠ καταδικάζει δημόσια την άνανδρη και τραμπουκική πράξη του Θάνου Τζήμερου, ο οποίος χτες σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

O ΣΕΤΑΠ καταδικάζει δημόσια την άνανδρη και τραμπουκική πράξη του Θάνου Τζήμερου, ο οποίος χτες σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, αφού έσκισε αφίσες που καλούσαν σε συμμετοχή στην απεργία της 17 ΜΑΗ ενάντια στη νέα συμφωνία- μνημόνιο της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, στην συνέχεια επιτέθηκε και χτύπησε την συναδέλφισσα Αλεξάνδρα Μπαλού.

Η Αλεξάνδρα, συνδικαλίστρια επί σειρά ετών στον ΣΕΤΑΠ, στην ΟΤΟΕ και εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής με το ΚΚΕ, ανεξάρτητα από τα πολιτικά πιστεύω του καθενός, είναι γνωστή για το ήθος της και αγωνίστρια της εργατικής τάξης και επιθέσεις τέτοιου είδους δεν πρόκειται να κάμψουν το αγωνιστικό της φρόνημα.

Οι εργαζόμενοι, έναν δρόμο έχουμε να επιλέξουμε για να απομονώσουμε ακραίες συμπεριφορές τύπου Τζήμερου, το δυνάμωμα των αγώνων μας, αρχής γενομένης με την συμμετοχή ΟΛΩΝ μας στην ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 17 ΜΑΗ.

Μοιραστείτε το άρθρο