Οι παρεμβάσεις του ΣΕΤΑΠ ενάντια στη συρρίκνωση εντείνονται

Συνάδελφοι, Η μαζική κινητοποίηση στα Κατ/ματα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, έπειτα από πρωτοβουλία του ΣΕΤΑΠ και του Δημάρχου Θέρμου, οδήγησε σε.

Συνάδελφοι,

Η μαζική κινητοποίηση στα Κατ/ματα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, έπειτα από πρωτοβουλία του ΣΕΤΑΠ και του Δημάρχου Θέρμου, οδήγησε σε μια πρωτόγνωρη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Οι παρεμβάσεις μας, σε στενή συνεργασία με τον κ. Κωνσταντάρα, συνεχίζονται και σήμερα στη Βουλή, όπου λαμβάνουν χώρα προγραμματισμένες συναντήσεις με εκπροσώπους όλων των πολιτικών κομμάτων.

Τη Τετάρτη 1/6/2022 σε άμεση συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Α. Φίλια, πραγματοποιήσαμε πολύωρη συνάντηση στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας  με τη συμμετοχή βουλευτών, στελεχών της Αυτοδιοίκησης και άλλων θεσμικών φορέων της Αχαΐας, όπου έπειτα από ενδελεχή ενημέρωση και εκτενή συζήτηση, επιβεβαιώθηκε η συναντίληψη μας ενάντια στο φημολογούμενο κλείσιμο τοπικών καταστημάτων και η σύμφωνη θέση όλων για την κλιμάκωση κοινών πρωτοβουλιών και δράσεων.

Σε συνέχεια της συνάντησης, μεγάλα τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνανε εκτενείς αναφορές στο περιεχόμενο της συνάντησης και τις κοινές θέσεις όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Τη Παρασκευή 3/6/2022 ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατέθεσε σχετική ερώτηση στη Βουλή ενάντια στις λογικές και πρακτικές της συρρίκνωσης ζητώντας την παρέμβαση της Κυβέρνησης.

Τις επόμενες μέρες συνεχίζουμε με περιοδεία στα Κατ/ματα της Κρήτης και συναντήσεις με τοπικούς πολιτικούς, αυτοδιοικητικούς και άλλους θεσμικούς φορείς.

Ερώτηση Γιώργου Παπανδρέου για το επικείμενο κλείσιμο καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς

Αχαΐα: Μπαράζ επαφών με την Πειραιώς για τα «λουκέτα» τραπεζών

Ο Πρόεδρος                            Ο Γεν. Γραμματέας

Παναγιώτης Αδαμόπουλος               Γιάννης Αδάμος

Μοιραστείτε το άρθρο