Πάμε θέατρο: “Στέλιος Καζαντζίδης – Η ζωή του Όλη”

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΑΤΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ σας προσκαλεί  να παρακολουθήσετε την παράσταση, Στέλιος Καζαντζίδης – Η ζωή του Όλη, την.

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΑΤΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ σας προσκαλεί  να παρακολουθήσετε την παράσταση, Στέλιος Καζαντζίδης – Η ζωή του Όλη, την Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018 και ώρα 19.00,  στο Θέατρο  του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος στον Ταύρο, σε σκηνοθεσία Μιμής Ντενίση.

Ένα έργο-αναφορά στον “μύθο” του μεγάλου Έλληνα τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη και στη ζωή των μουσικών της εποχής του.

Πρόκειται για μια μυθιστορηματική αφήγηση της ζωής του μέσα από τα μάτια των δικών του ανθρώπων, αλλά και μια τοιχογραφία των μουσικών της εποχής.

Ερμηνεύουν: Ελ. Κωνσταντινίδου, Μ. Ηλίας, Αντ. Λουδάρος, Δ. Σταρόβας, Ν. Παλληκαράκη, Ν. Ορφανού, Μ. Μητρούσης.

Ο ΣΕΤΑΠ, στηρίζοντας τη δράση του ΠΟΚΕΑΤΕΠ, θα διαθέσει στους  ενδιαφερόμενους συναδέλφους, 10 ΔΩΡΕΑΝ διπλές προσκλήσεις.

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται, θα πρέπει να αποστείλουν σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση setap@otenet.gr  μέχρι και αύριο, Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018 και ώρα 13.30.

Εάν η συμμετοχή των συναδέλφων ξεπεράσει τον προαναφερόμενο αριθμό προσκλήσεων, η διάθεσή τους θα πραγματοποιηθεί έπειτα από κλήρωση μεταξύ των συμμετεχόντων και θα ακολουθήσει η έγκαιρη ενημέρωσή τους αναφορικά με το αποτέλεσμα της.

Η συνάντησή για την παραλαβή των εισιτηρίων ορίζεται στην είσοδο του θεάτρου στις 18.30.

 

Μοιραστείτε το άρθρο