Έκθεση Εικαστικών Έργων Συναδέλφων

Όπως είχαμε προαναγγείλει σε συνέχεια της Έκθεσης βιβλίων συναδέλφων λογοτεχνών και συνεπείς στη δέσμευσή μας, ο ΣΕΤΑΠ προγραμματίζει τη διοργάνωση.

Όπως είχαμε προαναγγείλει σε συνέχεια της Έκθεσης βιβλίων συναδέλφων λογοτεχνών και συνεπείς στη δέσμευσή μας, ο ΣΕΤΑΠ προγραμματίζει τη διοργάνωση αντίστοιχης Έκθεσης Εικαστικών Έργων συναδέλφων. Καλούνται οι συνάδελφοι, ζωγράφοι, αγιογράφοι, φωτογράφοι, σκιτσογράφοι, μακετίστες, σκηνογράφοι, ψηφιδογράφοι, χαράκτες, χειροτέχνες, να εκδηλώσουν κατ αρχήν το ενδιαφέρον τους να εκθέσουν τα έργα τους, σε φυσική ή ηλεκτρονική μορφή στο χώρο του ΣΕΤΑΠ και στις αντίστοιχες ιστοσελίδες. Σχεδιάζουμε η έκθεση να κινείται σε δυο άξονες:

  • Αποστολή και έκθεση σε φυσική μορφή των δημιουργιών με παράλληλη ανάρτηση σε ψηφιακή μορφή.
  • Εναλλακτικά, αποστολή μόνον ψηφιακού αρχείου και ανάρτηση των αρχείων στις σελίδες ενδιαφέροντος ΑΤΕ.

Επιλέχθηκε και αυτός ο τρόπος αφενός για να είναι η Έκθεση προσιτή σε όλους,αφού τα ψηφιακά αρχεία των εκθετών θα αναρτηθούν στις σελίδες ΑΤΕ και αφετέρου για να ξεπεραστούν τυχόν προβλήματα μεταφοράς και ασφάλειας των έργων. Και με τους δυο τρόπους συμμετοχής, οι δημιουργίες θα αναρτηθούν και με ιδιαίτερο ανά δημιουργό ηλεκτρονικό αρχείο στις ιστοσελίδες ΑΤΕ, ενώ κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα προβάλλονται σε γιγαντοοθόνη στην αίθουσα του ΣΕΤΑΠ.

  • Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται στον ΣΕΤΑΠ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση mariasetap2@gmail.com

Ο εκθέτης θα δηλώνει – το αντικείμενο της τέχνης του, (π.χ. ζωγραφική) -εάν θα εκθέσει το έργο του σε φυσικό αντίμενο στην αίθουσα της έκθεσης -και το τηλέφωνο επικοινωνίας του.

  • Οι δηλώσεις συμμετοχής θα μπορούν να κατατεθούν μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2024.
  • Αναμένουμε τις συμμετοχές σας.
Μοιραστείτε το άρθρο