Αίτημα για σύγκληση κοινής σύσκεψης Συλλόγων Εργαζομένων που δραστηριοποιούνται στην Τράπεζα Πειραιώς

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αθήνα, 24 Μαΐου 2019 Προς την Ο.Τ.Ο.Ε. Υπ’ όψη συναδέλφου Προέδρου & Εκτελεστικής Γραμματείας Κοινοποίηση.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αθήνα, 24 Μαΐου 2019

Προς την
Ο.Τ.Ο.Ε.
Υπ’ όψη συναδέλφου Προέδρου & Εκτελεστικής Γραμματείας

Κοινοποίηση
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ πρώην ΕΤΒΑ

Θέμα:Σύγκληση κοινής σύσκεψης Συλλόγων Εργαζομένων που δραστηριο-ποιούνται στην Τράπεζα Πειραιώς

Συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε, η εντεινόμενη φημολογία, μετά και την παρέμβαση του Υπουργού Επικρατείας κ. Α. Φλαμπουράρη, στο χώρο της Τράπεζας Πειραιώς, για το παρόν και το μέλλον των συναδέλφων και ειδικότερα αυτών που εργάζονται στην παρακολούθηση των κόκκινων δανείων έχει δημιουργήσει ένα κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας. Στο κλίμα αυτό και απέναντι στις θέσεις του συνόλου των Συλλό-γων για:

*Καμιά απόλυση

 *Καμία απόσχιση

 *Καμία βλαπτική μεταβολή στις εργασιακές σχέσεις

η Διοίκηση της Τράπεζας, όχι μόνο δεν προχώρησε σε σαφείς διαβεβαιώσεις προς τους εργαζόμενους, αλλά στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε, λαθεμένα διατύπωσε το Τμήμα διαχείρισης κόκκινων δανείων ως Κλάδο διαχείρισης κόκκινων δανείων.

Συνάδελφοι,

Όπως καταλαβαίνετε το θέμα που έχει ήδη ανοίξει στην Τράπεζα Πειραιώς και που δεν είναι θέμα ενός τμήματος ή μιας Τράπεζας αλλά ολόκληρου του κλάδου, χρειάζεται παρακολούθηση αλλά και συντονισμό ενεργειών, πράγμα που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κατορθωτό να επιτευχθεί.

Πιστεύουμε ότι σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά είναι απαραίτητη η επιλογή των επόμενων βημάτων μέσω της κοινής στάσης όλων των Συλλόγων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Τράπεζας.

Ο τόσο αναγκαίος αυτός συντονισμός για συντεταγμένες κινήσεις, μπορεί να επιτευχθεί με την σύγκλιση από την Ομοσπονδία το συντομότερο δυνατό σύσκεψης των Συλλόγων ώστε να αποφασιστούν οι επόμενες αγωνιστικές κινητοποιήσεις και δράσεις.

Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας.

Μοιραστείτε το άρθρο