Αναγκαστική αναβολή Γ.Σ. του Σ.Ε.Τ.Α.Π. της 4ης Απριλίου 2020

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Στα πλαίσια της ανακοίνωσης (08/03) των έκτακτων προληπτικών μέτρων που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας για τον περιορισμό εξάπλωσης.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Στα πλαίσια της ανακοίνωσης (08/03) των έκτακτων προληπτικών μέτρων που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού, περιλαμβάνεται και η αναστολή οποιασδήποτε προγραμματισμένης συνεδριακής εκδήλωσης στην Επικράτεια για τις επόμενες 4 εβδομάδες.

Ως εκ τούτου και με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης του Σ.Ε.Τ.Α.Π. απέναντι στην Δημόσια Υγεία και τα μέλη του, η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση για το Σάββατο 4 Απριλίου στο ξενοδοχείο Hotel Du Lac στα Ιωάννινα ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ μέχρι νεωτέρας.

Ανάλογα με την συνολικότερη πορεία εξέλιξης του κορωνοϊού, θα επανακαθοριστεί και η ημερομηνία της Γενικής μας Συνέλευσης.

Όσοι συνάδελφοι έχουν καταθέσει προκαταβολή για κράτηση δωματίου, ΔΕΝ θα χρεωθούν ακυρωτικά και το ποσό θα τους επιστραφεί.

Όσον αφορά τους συναδέλφους που έχουν εκδώσει αεροπορικά εισιτήρια μετάβασης και επιστροφής για τη Γενική Συνέλευση, τους καλούμε όπως επικοινωνήσουν με τις αεροπορικές εταιρείες προκειμένου να ενημερωθούν για τις εναλλακτικές επιλογές. Σε κάθε περίπτωση, όσοι επιθυμούν να αποζημιωθούν, να προωθήσουν την απόδειξη ακύρωσης στα γραφεία του Συλλόγου μας.

Ως Σ.Ε.Τ.Α.Π. αντιμετωπίζουμε κι αυτή τη μεγάλη δοκιμασία για τον χώρο και τη χώρα μας, με κοινωνική συνείδηση και συλλογικό τρόπο. Συνεχίζουμε να παραμένουμε σε ετοιμότητα και πλάι σε οποιονδήποτε συνάδελφο χρειαστεί.

Μοιραστείτε το άρθρο