Αποζημίωση Απόλυσης – Καταβολή Επιπλέον 13% No2

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ No 2 Αποζημίωση Απόλυσης – Καταβολή Επιπλέον 13% Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Σε συνέχεια της επικοινωνίας που είχαμε με την.

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ No 2

Αποζημίωση Απόλυσης – Καταβολή Επιπλέον 13%

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας που είχαμε με την αρμόδια Διεύθυνση της Τράπεζας Ελλάδος σε σχέση με την αποζημίωση απόλυσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το χρονοπρογραμματισμό των ενεργειών. Όπως ενημερωθήκαμε, μέσα στο επόμενο εικοσαήμερο θα οριστικοποιηθούν οι πίνακες καθώς και η έγκριση τους από την αρμόδια επιτροπή της Τράπεζας της Ελλάδος.

Αμέσως μετά θα αναρτηθούν οι πίνακες και θα τρέξουν οι ημερομηνίες που ορίζει ο νόμος. Συγκεκριμένα, η Εκκαθάριση αναρτά δημόσια τους πίνακες για χρονικό διάστημα δύο συνεχών εβδομάδων (15 ημερολογιακές ημέρες) και μετά από την πάροδο επιπλέον δεκαήμερης προθεσμίας (10 ημερολογιακές ημέρες), για άσκηση τυχόν ανακοπών, μπορεί να ακολουθήσει η πίστωση στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη, όπως κάνουμε πάντα με σεβασμό και υπευθυνότητα. Θα πρέπει να τονίσουμε ιδιαίτερα τη μεστή και ουσιαστική συνεργασία μας με την αρμόδια Διεύθυνση της Τράπεζας Ελλάδος και να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας, για τη θετική στάση της και επί της ουσίας του αιτήματός μας αλλά και για την ταχεία ολοκλήρωση των διαδικασιών.

ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ         ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΕΛΗΧΑΤΣΙΟΣ                ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΛΑΝΑΣ

Μοιραστείτε το άρθρο