Αύριο δεν δουλεύουμε!

Συνάδελφοι, Η αυριανή απεργιακή κινητοποίηση είναι η πιο σημαντική που έγινε ποτέ στο  χώρο μας και κομβικής σημασίας για τον.

Συνάδελφοι,

Η αυριανή απεργιακή κινητοποίηση είναι η πιο σημαντική που έγινε ποτέ στο  χώρο μας και κομβικής σημασίας για τον κλάδο μας.

Όλοι πλέον γνωρίζουμε το διακύβευμα. Είναι το δικαίωμά μας στη δουλειά, είναι το δικαίωμά μας στην αξιοπρέπεια, είναι το δικαίωμά μας στη ζωή.

Στο κάλεσμα για συμμετοχή στον αγώνα, η απάντηση είναι μία και αυτονόητη.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.

Δεν χωρούν υπεκφυγές, δεν χωρούν δεύτερες σκέψεις, δεν δίνουμε χώρο στον επιτηδευμένο  φόβο και στις κυνικές «παραινέσεις»  αυτόκλητων και εφήμερων  δήθεν υπερασπιστών μας.

Δεν παρακολουθούμε αποσβολωμένοι από την καρέκλα του γραφείου μας τα όσα διαδραματίζονται για εμάς χωρίς εμάς, δεν περιμένουμε τα κάλπικα και με ημερομηνία λήξεως συγχαρητήρια του περιφερειακού μας, – πριν λίγους μήνες η Διοίκηση τα μοίραζε απλόχερα στους συναδέλφους του RBU – δεν περιμένουμε μοιραίοι και άβουλοι να έρθει η σειρά μας.

Δεν περιμένουμε τι θα κάνει ο διπλανός μας αλλά παίρνουμε την αυτονόητη απόφασή μας και στέλνουμε το μήνυμα της συμμετοχής.

Παίρνουμε τις τύχες μας στα χέρια μας, ενωμένοι και δυνατοί απαντάμε στις προκλήσεις.

Η μεγάλη συμμετοχή στην απεργία της προηγούμενης Πέμπτης , έδειξε τον δρόμο. Η Δύναμή μας είναι η μαζική και ενεργή συμμετοχή μας.

Όλοι μαζί διεκδικούμε το παρόν και μέλλον που μας αξίζει.

Συνάδελφοι,

  • Δεν εκχωρούμε το δικαίωμα στην εργασία, στη ζωή και στο μέλλον μας
  • Δίνουμε όλοι μαζί την Τετάρτη 11/12/2019 μάχη τιμής και αξιοπρέπειας για την εργασία, τη ζωή και το μέλλον μας.
  • Να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας και των αγώνων του κλάδου
  • Τα σχέδια και οι μεθοδεύσεις της Τράπεζας Πειραιώς δεν θα περάσουν!

ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 11/12 ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΩΡΑ 13.00ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Μοιραστείτε το άρθρο