Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση 2018

Ως Σύλλογοι Εργαζομένων Σ.Ε.Τ.Α.Π. και Σ.Υ.Γ.Τ.Ε. συνδιοργανώνουμε και φέτος την καθιερωμένη πλέον κοινή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των μελών.

Ως Σύλλογοι Εργαζομένων Σ.Ε.Τ.Α.Π. και Σ.Υ.Γ.Τ.Ε. συνδιοργανώνουμε και φέτος την καθιερωμένη πλέον κοινή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των μελών μας και σας προσκαλούμε στην παιδική θεατρική παράσταση Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ , η οποία θα λάβει χώρα στο θέατρο Παλλάς ( Βουκουρεστίου 5, Αθήνα) την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 15.00 μ.μ.

Ένα από τα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, «Η Παναγία των Παρισίων» του Βίκτωρος Ουγκώ, σε μία υπερπαραγωγή, σε μια άρτια παράσταση προσιτή σε όλη την οικογένεια. “Η Παναγία των Παρισίων” είναι ένα έργο για τη διαφορετικότητα και τις κοινωνικές διακρίσεις, για τον αγνό, ανιδιοτελή έρωτα που φτάνει ως την απόλυτη προσφορά και αγάπη, για τον αυταρχισμό και τις αυθαιρεσίες της εξουσίας που συνθλίβουν ή χειραγωγούν ύπουλα τον απλό άνθρωπο. Ένα λογοτεχνικό αριστούργημα που θα μας ταξιδέψει στις ιστορίες του αγαθού Κουασιμόδου και της πανέμορφης Εσμεράλδας, γεμάτες από συγκίνηση, μαγεία, χιούμορ, παραμύθι, ιστορία, τραγούδια, δάκρυ και χαρά. Με σεβασμό στην ουσία και το ύφος του μυθιστορήματος, που προσαρμόζεται όμως στις σημερινές γλωσσικές και αισθητικές αντιλήψεις και συνθήκες, ώστε τα παιδιά κάθε ηλικίας να το παρακολουθούν με χαρά και ενδιαφέρον, αλλά και να αντλούν χρήσιμα ηθικά διδάγματα, ευεργετικά για τις ψυχές τους.

«Η Παναγία των Παρισίων» ανεβαίνει σε σκηνοθεσία της Σοφίας Σπυράτου, η οποία τα τελευταία χρόνια μας έχει χαρίσει εξαιρετικές παιδικές παραστάσεις. Τη διασκευή του κλασικού κειμένου έχει αναλάβει ο διακεκριμένος ποιητής Στρατής Πασχάλης, την πρωτότυπη μουσική ο καταξιωμένος Νίκος Κυπουργός, τους υπέροχους φωτισμούς ο Λευτέρης Παυλόπουλος και τα εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια ο Μανόλης Παντελιδάκης. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν οι Δημήτρης Πιατάς (Κουασιμόδος), Νάντια Κοντογεώργη (Εσμεράλδα), Θοδωρής Κατσαφάδος (Φρολό), Γιώργος Συμεωνίδης (Γκρεγκουάρ), Κωστας Μαγκλάρας (Βασιλιάς των Τσιγγάνων), Δημήτρης Γκοτσόπουλος (Φοίβος), Αλέξανδρος Ψυχράμης (Βασιλιάς Λουδοβίκος) και οι λυρικοί τραγουδιστές Μάριος Πετκίδης, Ιωάννης Κοντέλλης (Δύο Γρύπες). Μαζί τους ένας μεγάλος θίασος ηθοποιών, χορευτών, ακροβατών και τραγουδιστών.

Σας προσκαλούμε, επισημαίνοντας ότι;

• η συμμετοχή των παιδιών μας και του ενός γονέα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

• Εάν επιθυμεί να συμμετέχει και ο δεύτερος γονέας, θα επιβαρύνεται ο ίδιος το κόστος του εισιτηρίου, στην προνομιακή τιμή των 9 €. Επιπρόσθετα, μαζί με την αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να έχει καταθέσει στο λογαριασμό του ΣΕΤΑΠ με αριθμό 6017010170844 το αντίστοιχο ποσό, αναγράφοντας στην περιγραφή το ονοματεπώνυμό του.

• κάθε αίτηση συμμετοχής δύναται να αφορά οικογενειακές κρατήσεις μελών μας, και θα πρέπει να περιορίζεται αυστηρά μόνο στους γονείς και στα παιδιά της οικογένειας.

• θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής – επισυνάπτεται το σχετικό έντυπο – πρέπει να αποσταλούν μέχρι και τη Δευτέρα , 10 Δεκεμβρίου 2018, στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις: ΣΕΤΑΠ: info@setap.gr & ΣΥΓΤΕ info@sygte.gr
Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνηση, μπορείτε να απευθύνεστε στις Γραμματείες των Συλλόγων: ΣΕΤΑΠ: 2103622646, ΣΥΓΤΕ: 2103811763

Αίτηση Συμμετοχής Παλλάς

Για το Δ.Σ. του ΣΕΤΑΠ Για το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ
Ο πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
Π.Αδαμόπουλος Η. Φίλη Φ. Πολύζος Δ. Γεωργούλης

Μοιραστείτε το άρθρο