Διευκρινίσεις για τις εκλογές του ΣΕΤΑΠ (Σχ. εγκύκλιος 2)

7/6/2016 Διευκρινίσεις για τις εκλογές του ΣΕΤΑΠ   Δημοσιεύουμε πιο κάτω ανακοίνωση της ΚΕΕ με απαντήσεις σε ερωτήματα συναδέλφων σχετικά.

7/6/2016

Διευκρινίσεις για τις εκλογές του ΣΕΤΑΠ

 

  • Δημοσιεύουμε πιο κάτω ανακοίνωση της ΚΕΕ με απαντήσεις σε ερωτήματα συναδέλφων σχετικά με την ψηφοφορία της 8 & 9/6/2016.

 

……………….

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ Σ.Ε.Τ.Α.Π. 8 & 9/6/2016

ΑΜΕΡΙΚΗΣ 10, ΤΗΛ. 210 – 36.22.646, FAX: 210 – 36.05.968

www.setap.gremail: setap@otenet.gr

Αθήνα 7/6/2016

Διευκρινίσεις για τις εκλογές του ΣΕΤΑΠ 

(Σχ. εγκύκλιος 2)

 

Απαντώντας σε ερωτήματα που μας τέθηκαν κάνουμε γνωστά τα ακόλουθα:

  • Δικαίωμα ψήφου στις εκλογές του Συλλόγου έχουν τα εν ενεργεία μέλη του Συλλόγου και σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου, αυτά είναι οι εργαζόμενοι της Τράπεζας. Κατόπιν τούτων οι συνάδελφοι/ισσες που έχουν αποχωρήσει από την Τράπεζα πριν την ημέρα της ψηφοφορίας (8/6/2016) λόγω εθελουσίας δεν μπορούν να ψηφίσουν.
  • Ψηφοφορία στην Κρήτης 37: Οι εργαζόμενοι στο κτίριο της Κρήτης 37 μπορούν να ψηφίσουν σε (μεταφερόμενη) κάλπη που θα στηθεί για το λόγο αυτό την Πέμπτη 9/6/2016 και ώρα 13.30-14.30.
  • Ψηφοφορία για τα εργατικά κέντρα: Τα ψηφοδέλτια που θα καταρτίσει η εφορευτική επιτροπή έδρας νομού να σταλούν με mail στα καταστήματα του νομού. Οι συνάδελφοι των καταστημάτων αυτών να τα τυπώσουν σε Α4 χαρτί προκειμένου να είναι ομοιόμορφα και η ψηφοφορία θα γίνει με αυτά.
  • Οι εκλογές στη Θεσσαλονίκη θα γίνουν στα γραφεία του πολυϊατρείου (Β. Ηρακλείου 26, 5ος όροφος) από ώρα 13.00 έως 19.00. Στο εκλογικό κέντρο αυτό μπορούν να ψηφίσουν και συνάδελφοι/ισσες από άλλα καταστήματα, εάν το επιθυμούν. Σε περίπτωση που αποφασίσουν ολόκληρα τα καταστήματα (και όχι μόνο μεμονωμένοι συνάδελφοι) να ψηφίσουν στο πολυϊατρείο παρακαλούνται να προσκομίσουν και το εκλογικό τους υλικό διαφορετικά θα παρουσιαστεί έλλειψη ψηφοδελτίων, φακέλων κλπ.
  • Οι εκλογές στη Πάτρα θα γίνουν στο εκπαιδευτικό κέντρο της Πειραιώς (Πατρέως 6, 2ος όροφος) από ώρα 11.00 έως 18.30. Σ’ αυτό το εκλογικό κέντρο θα ψηφίσουν όλα τα καταστήματα εκτός του Νοσοκομείου Ρίο και του καταστήματος Αγυιάς.
  • Σε περίπτωση που υπάρξουν άλλες περιπτώσεις μετακινήσεων καταστημάτων πλην των ανωτέρω, προκειμένου να ψηφίσουν σε γειτονικά καταστήματα και να αποφευχθούν ΤΕΕ και πρόσκληση δικαστικού αντιπροσώπου, οι συνάδελφοι των καταστημάτων αυτών παρακαλούνται να προσκομίσουν και το εκλογικό τους υλικό.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σας καλούμε να καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για την απρόσκοπτη  και σωστή διεκπεραίωση των αρχαιρεσιών.

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αντιπρόεδρος                                              ΚΑΣΒΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Γενικός Γραμματέας                                 ΒΑΡΑΝΑΚΗ ΣΟΦΙΑ

Αναπλ. Αντιπρόεδρος                               ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ

Αναπλ. Γενικός Γραμματέας                  ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

 

Μοιραστείτε το άρθρο