Εκδήλωση ΣΕΤΑΠ στην Αθήνα 2019

Συνάδελφοι, Ο ΣΕΤΑΠ (Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Αγροτικής Πειραιώς) σας προσκαλεί στην ετήσια εκδήλωση για τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που.

Συνάδελφοι,

Ο ΣΕΤΑΠ (Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Αγροτικής Πειραιώς) σας προσκαλεί στην ετήσια εκδήλωση για τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα γίνει τη Παρασκευή 25 Ιανουαρίου και ώρα 21:00, στο μουσικό εστιατόριο «LAZARO» (Συνταγματάρχου Ζησιμόπουλου 24, Παλαιό Φάληρο http://www.barbalazaros.gr )

Σας περιμένουμε να βρεθούμε όλοι μαζί, σε έναν ζεστό, ποιοτικό και φιλόξενο χώρο, ώστε να απoδράσουμε για λίγο από την έντονη καθημερινότητα. Για τη συμμετοχή ορίζεται συμβολική τιμή 10,00 ευρώ ανά άτομο (έως 2 άτομα ανά μέλος). Η κράτηση θα γίνεται με κατάθεση του αντιτίμου (10,00 ή 20,00 ευρώ για 2 άτομα) στον λογαριασμό του Συλλόγου 6017010170844 και το ονοματεπώνυμο του μέλους στην αιτιολογία,μέχρι τη Τρίτη 22/1/2019.

Για τα μέλη μας εκτός Αττικής αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν αντίστοιχες εκδηλώσεις με πρωτοβουλία των περιφερειακών μας συμβούλων και οικονομική κάλυψη από τον Σύλλογο.

Το μενού περιλαμβάνει σαλάτες, ορεκτικά, κυρίως πιάτο και γλυκό με ελεύθερη κατανάλωση κρασιού και αναψυκτικών. Αναλυτικότερα:

ΜΕΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΕΤΑΠ

ΟΡΕΚΤΙΚΑ (ανά 4 άτομα)
1. Λουκουμάδες τυριών πάνω σε μαρμελάδα σύκου.
2. Λουκάνικο σωτέ με μανιτάρια και δαμάσκηνα σβησμένο με Μαυροδάφνη Πατρών.
3. Μανιτάρια γεμιστά με παστράμι χοιρινό, πιπεριές, κρούστα από κασέρι Θυμέλη και κουλί καπνιστής ντομάτας.

ΣΑΛΑΤΕΣ (ανά 4 άτομα)
1. Μπάρμπα Λάζαρος, φυλλώματα από ποικιλίες μαρουλιών, πιπεριά Φλωρίνης, μανιτάρια πλευρώτους, δροσερή βινεγκρέτ μουστάρδας, σπόροι κολοκύθας, ντοματίνια & κρέμα από κατίκι Δομοκού.
2. Κυκλαδίτικη, συνδυασμός από μαρούλια, ρόκα, πολύχρωμες πιπεριές, κάπαρη, ελιές ροδέλα, τομάτα, αγγούρι, κρίθινα παξιμαδάκια, λιαστή τομάτα, ελαιόλαδο και αρωματική κρέμα από μπαλσάμικο.

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ (ατομικά κατ΄ επιλογή)
1. Μοσχαρίσια μπιφτέκια σχάρας με σάλτσα φέτας με πιπεριά Φλωρίνης.
2. Φιλέτο κοτόπουλο με σάλτσα γλυκιάς μουστάρδας.
3. Φιλετάκια χοιρινά από ψαρονέφρι με σάλτσα λεμονοθύμαρου.

ΓΛΥΚΟ (ατομικό κατ΄ επιλογή)
1. Μπαβαρουάζ πικρής σοκολάτας με καραμέλα βουτύρου & σάλτσα φράουλας.
2. Κρέμα λεμονιού με κραμπλ ντάκου & σάλτσα από μύρτιλα.

ΠΟΤΑ / ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ (ελεύθερα)
1. Κρασί λευκό
2. Κρασί κόκκινο
3. Αναψυκτικά σε ποτήρι

ΟΡΧΗΣΤΡΑ

Μοιραστείτε το άρθρο