ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΚΑΡΤΩΝ ΟΑΣΑ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,   Η διαδικασία έκδοσης των προσωποποιημένων ηλεκτρονικών καρτών έχει καθυστερήσει υπερβολικά. Με παρέμβασή της  η ΟΤΟΕ, ζήτησε άμεση.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

 

Η διαδικασία έκδοσης των προσωποποιημένων ηλεκτρονικών καρτών έχει καθυστερήσει υπερβολικά. Με παρέμβασή της  η ΟΤΟΕ, ζήτησε άμεση ενημέρωση από τον ΟΑΣΑ αναφορικά με το  χρόνο υλοποίησης της σχετικής  διαδικασίας. Στις 27/12/2017 , ο ΟΑΣΑ κοινοποίησε την απάντησή του, στην οποία ανέφερε  ότι «μετά από ενέργεια δολιοφθοράς, προκλήθηκε καταστροφή στο σύνολο των εγγράφων με τα στοιχεία των προς προσωποποίηση φακέλων, που φυλάσσονταν εκεί».

Έπειτα από συνεννόηση – συνεργασία με τις υπηρεσίες του ΟΑΣΑ, η ΟΤΟΕ γνωστοποίησε στους Συλλόγους μέλη  της,  τα στοιχεία των  φάκελων οι οποίοι  έχουν καταστραφεί  και εμείς με τη σειρά μας ενημερώνουμε τους συναδέλφους μας  – για  όσους  έχει καταστραφεί ο φάκελός τους – ώστε να επανασυλλέξουμε  τα  απαραίτητα δικαιολογητικά και άμεσα  να τα προσκομίσουμε στον ΟΑΣΑ διαμέσου της Ομοσπονδίας.

Επιπρόσθετα, σας ενημερώνουμε για όσους φάκελους ΔΕΝ έχουν καταστραφεί, οι υπηρεσίες του ΟΑΣΑ θα προχωρήσουν κανονικά, στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, στην έκδοση των προσωποποιημένων καρτών και τις οποίες θα παραδώσουμε άμεσα στους συναδέλφους.

 

Μοιραστείτε το άρθρο