ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΕΤΑΠ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ ΟΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΕ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΛΗΣΤΕΙΑ

Σε προγενέστερο χρόνο,  είχαμε  εκφράσει πολλάκις τις ανησυχίες μας και  καταθέσει  αρμοδίως τις προτάσεις μας αναφορικά με την αποτελεσματικότητα των.

Σε προγενέστερο χρόνο,  είχαμε  εκφράσει πολλάκις τις ανησυχίες μας και  καταθέσει  αρμοδίως τις προτάσεις μας αναφορικά με την αποτελεσματικότητα των υφιστάμενων  μέτρων ασφαλείας και την προστασία των συναδέλφων μας  και του συναλλασσόμενου κοινού .

Με δεδομένη τη  νέα μορφή της εγκληματικότητας και την επανειλημμένη στοχοποίηση  των τραπεζικών καταστημάτων, είχαμε επικεντρώσει στην αναγκαιότητα της άμεσης λήψης συγκεκριμένων  μέτρων προς την προαναφερόμενη κατεύθυνση, ώστε να είναι δυνατή η  αποτροπή  εξόχως  επικίνδυνων και δυσάρεστων καταστάσεων.

Δυστυχώς όμως, η αδήριτη πραγματικότητα ήρθε  να  επιβεβαιώσει,  για ακόμη μία φορά τις ανησυχίες μας. Εντός ολίγων μηνών, συνάδελφοι βιώνουν με δραματικό τρόπο μία πανομοιότυπη  κινηματογραφικού τύπου ληστεία στο χώρο της εργασίας τους.

Κλιμάκιο του ΣΕΤΑΠ με επικεφαλής τον πρόεδρό του και διαπαραταξιακή εκπροσώπηση, πραγματοποίησε επιτόπια επίσκεψη  στο κατάστημα Χατζηκυριάκειου,  προκειμένου να συμπαρασταθεί  στους δοκιμαζόμενους  συναδέλφους. Με επίγνωση του γεγονότος ότι πρόκειται  για μία τραυματική εμπειρία, η οποία δύσκολα επουλώνεται   με  λόγια και ευχολόγια, πέραν της  ανθρώπινης  επαφής και της  δεδομένης συναδελφικής αλληλεγγύης,  δεσμευτήκαμε ότι θα είμαστε  δίπλα τους με κάθε μορφή στήριξης και  ότι θα συνδράμουμε με όλες τις δυνάμεις μας, στην αμεσότερη βελτίωση των μέτρων προστασίας. Η  εμπέδωση  ενός κλίματος ασφάλειας για όλους, προβάλει ως  επιτακτική ανάγκη  και απαιτεί  την άμεση λήψη μέτρων από την  Τράπεζα και  όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Μοιραστείτε το άρθρο