Ετήσια εκδήλωση του ΣΕΤΑΠ στην Αθήνα 2020

Συνάδελφοι, Ο Σ.Ε.Τ.Α.Π. σας προσκαλεί στην ετήσια εκδήλωση για τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα γίνει τo Σάββατο 08.

Συνάδελφοι,

Ο Σ.Ε.Τ.Α.Π. σας προσκαλεί στην ετήσια εκδήλωση για τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα γίνει τo Σάββατο 08 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 21:00, στο μουσικό εστιατόριο «LAZARO» (Συνταγματάρχου Ζησιμοπούλου 24, Παλαιό Φάληρο https://lazaro-restaurant.gr).

Σας περιμένουμε να βρεθούμε όλοι μαζί, σε έναν ζεστό, ποιοτικό και φιλόξενο χώρο, ώστε να αποδράσουμε για λίγο από την έντονη καθημερινότητα.

Για τη συμμετοχή ορίζεται συμβολική τιμή 10,00 ευρώ ανά άτομο (έως 2 άτομα ανά μέλος).

Η κράτηση θα γίνεται με κατάθεση του αντιτίμου (10,00 ή 20,00 ευρώ για 2 άτομα) στον λογαριασμό του Συλλόγου 6017 0400 54 695 και αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του μέλους. Στη συνέχεια, το αποδεικτικό κατάθεσης, θα αποστέλλεται συνημμένα στο email του Συλλόγου info@setap.gr. Η προθεσμία είναι μέχρι τη Πέμπτη 06/02/2020 στις 12 το μεσημέρι.

Σε περίπτωση που οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον διαθέσιμο αριθμό θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ οι συμμετέχοντες συνάδελφοι θα καταλαμβάνουν τις θέσεις τους κατά σειρά προσέλευσης.

Το μενού περιλαμβάνει σαλάτες, ορεκτικά, κυρίως πιάτο και γλυκό με ελεύθερη κατανάλωση κρασιού και αναψυκτικών, ενώ θα υπάρχει και ζωντανή μουσική.

Για τα μέλη μας εκτός Αττικής αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν αντίστοιχες εκδηλώσεις με πρωτοβουλία των περιφερειακών μας συμβούλων και οικονομική κάλυψη από τον Σύλλογο.

Σας περιμένουμε και σας ευχόμαστε καλή χρονιά!

Μοιραστείτε το άρθρο