Ετήσια εκδήλωση του ΣΕΤΑΠ στην Αθήνα 2023

Συνάδελφοι, Ο Σ.Ε.Τ.Α.Π. σας προσκαλεί στην ετήσια εκδήλωση για τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα γίνει την Παρασκευή 20.

Συνάδελφοι,

Ο Σ.Ε.Τ.Α.Π. σας προσκαλεί στην ετήσια εκδήλωση για τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα γίνει την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 21:00, στο μουσικό εστιατόριο «LAZARO», Συνταγματάρχου Ζησιμοπούλου 24, Παλαιό Φάληρο (https://lazaro-restaurant.gr).

Σας περιμένουμε να βρεθούμε όλοι μαζί, σε έναν ζεστό, ποιοτικό και φιλόξενο χώρο, ώστε να αποδράσουμε για λίγο από την έντονη καθημερινότητα.

Για τη συμμετοχή ορίζεται συμβολική τιμή 10,00 ευρώ ανά άτομο (έως 2 άτομα ανά μέλος).

Η κράτηση θα γίνεται με κατάθεση του αντιτίμου (10,00 ή 20,00 ευρώ για 2 άτομα) στον λογαριασμό του Συλλόγου 6017 0400 54 695 και αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του μέλους. Στη συνέχεια, το αποδεικτικό κατάθεσης, θα αποστέλλεται συνημμένα στο email mariasetap2@gmail.com . Η προθεσμία είναι μέχρι τη Τετάρτη 18/01/2023.

Σε περίπτωση που οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον διαθέσιμο αριθμό θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ οι συμμετέχοντες συνάδελφοι θα καταλαμβάνουν τις θέσεις τους κατά σειρά προσέλευσης.

Το μενού περιλαμβάνει σαλάτα, ορεκτικά, κυρίως πιάτο και γλυκό, με ελεύθερη κατανάλωση κρασιού και αναψυκτικών, ενώ θα υπάρχει και ζωντανή μουσική.

Το Δ.Σ. αποφάσισε να στηρίξει την πραγματοποίηση αντίστοιχων εκδηλώσεων με πρωτοβουλία των περιφερειακών μας συμβούλων ανά την επικράτεια.

Σας περιμένουμε και σας ευχόμαστε καλή χρονιά!

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Παναγιώτης Αδαμόπουλος Γιάννης Αδάμος

Μοιραστείτε το άρθρο