Γενική συνέλευση ΣΕΤΑΠ 2018

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Σ.Ε.Τ.Α.Π. ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 05 ΜΑΙΟΥ 2018 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Σ.Ε.Τ.Α.Π.

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 05 ΜΑΙΟΥ 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Τράπεζας Αγροτικής Πειραιώς (Σ.Ε.Τ.Α.Π.), σύμφωνα με το Καταστατικό και το Νόμο, καλεί τα μέλη του, σε Τακτική Γενική Συνέλευση για το Σάββατο 14 Απριλίου 2018 και ώρα 10:00 π.μ., στο ξενοδοχείοGRAND HOTEL PALACE“, Μοναστηρίου 305, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54 628, Tηλ: 2310-549000.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ :

 • Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου.
 • Οικονομικός Απολογισμός και Ισολογισμός από 1.1.2017 έως 31.12.2017.
 • Υποβολή Έκθεσης Ελεγκτών για την παραπάνω οικονομική διαχείριση.
 • Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού.
 • Έγκριση Προϋπολογισμού 2018.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, κατά την πρώτη παραπάνω σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης, στην οποία απαιτείται η παρουσία του 1/3 των εγγεγραμμένων μελών του ΣΕΤΑΠ, η Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 21.04.2018, την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα.

Αν και κατά τη δεύτερη αυτή σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης, στην οποία απαιτείται η παρουσία του 1/4 των μελών, δεν υπάρξει απαρτία, η Συνέλευση θα επαναληφθεί τη 28.04.2018, την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα.

Αν και κατά την τρίτη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης δεν υπάρξει απαρτία, η Συνέλευση θα γίνει

Ο Ρ Ι Σ Τ Ι Κ Α

ΣΑΒΒΑΤΟ 05 ΜΑΙΟΥ 2018, στις 10:00 π.μ.

στο ξενοδοχείο “GRAND HOTEL PALACE”, Μοναστηρίου 305, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54 628, με τα ίδια θέματα.

Η τελευταία αυτή Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία, ανεξάρτητα από τον αριθμό των μελών, που παραβρίσκονται.

Α.  ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ

 • Για χρήση Ι.Χ., απαραίτητή προϋπόθεση είναι να μεταφερθούν τουλάχιστον δυο συνάδελφοι. Για να καλυφθεί η προβλεπόμενη αποζημίωση πρέπει να προσκομισθούν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ οι πρωτότυπες αποδείξεις διοδίων και βενζίνης. Η αποζημίωση για το Ι.Χ. είναι 0,25 λεπτά το χιλιόμετρο. Διαφορετικά, κάθε μετακινούμενος με Ι.Χ. θα λάβει το αντίτιμο του εισιτηρίου τρένου μετ’ επιστροφής. Εάν η διαδρομή δεν εξυπηρετείται με τρένο, θα καταβληθεί το αντίτιμο του εισιτηρίου λεωφορείου.
 • Κάλυψη αεροπορικού εισιτηρίου, μέχρι του ποσού των εκατόν είκοσι ευρώ (120 €) για μετακίνηση μετ’ επιστροφής, με την προσκόμιση του αντίστοιχου σώματος.
 • Για χρήση μέσου μαζικής μεταφοράς, ανώτατη δαπάνη το εισιτήριο με επιστροφή του ΟΣΕ σε Β θέση (Intercity) ή του τοπικού ΚΤΕΛ ή πλοίου σε τετράκλινη εσωτερική καμπίνα, με την προσκόμιση του αντίστοιχου σώματος.
 • Σε καμία περίπτωση, ΔΕΝ καλύπτονται έξοδα μετακίνησης με ΤΑΧΙ.

 

Β.  ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

 • Όσοι συνάδελφοι διαμένουν από 0-100χλμ δεν δικαιούνται διαμονή, από 100 χιλιόμετρα και πάνω, δικαιούνται δύο διανυκτερεύσεις.
 • Με το GRAND HOTEL PALACE“, ο ΣΕΤΑΠ έχει συνάψει ειδική συμφωνία, για 90€ το Deluxe δίκλινο με πρωινό (αναλυτικότερα στην συνημμένη φόρμα). Οι συνάδελφοι που θα επιλέξουν να διαμείνουν σ’ αυτό το ξενοδοχείο, θα δικαιωθούν το ήμισυ (1/2) του συνολικού κόστους διαμονής, με ανώτερο ποσό 45€ το μέλος ανά διανυκτέρευση. Για παράδειγμα, εάν δυο μέλη, επιλέξουν να διαμείνουν στο ίδιο δωμάτιο, το κόστος διαμονής θα είναι μηδενικό.

Οι κρατήσεις δωματίων στο ξενοδοχείο GRAND HOTEL PALACEθα γίνονται από τον κάθε συμμετέχοντα, αποστέλλοντας συμπληρωμένη την συνημμένη φόρμα, μόνο στο e-mail reservations@grandhotelpalace.gr ή στο φαξ 2310 549449. Για διευκρινήσεις σχετικά με την διαμονή, επικοινωνείτε στο τηλέφωνα 2310 549000.

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ GRAND HOTEL PALACE (743 downloads )

Ακυρώσεις δωματίων, χωρίς χρέωση, μπορούν να γίνουν μέχρι τις 20/04/2018. Πέραν της ημερομηνίας αυτής, οποιαδήποτε ακύρωση θα υπόκειται σε ακυρωτικά μια νύχτας.

Η εξόφληση της διαμονής, θα γίνεται απευθείας από τα μέλη στο ξενοδοχείο.

 • Όσοι συνάδελφοι – μέλη, επιλέξουν διανυκτέρευση σε οιοδήποτε άλλο ξενοδοχείο, πλην του «GRAND HOTEL PALACE», θα δικαιωθούν το 1/2 της τιμής απόδειξης, με ανώτερο 45€ το άτομο ανά διανυκτέρευση, (σύνολο 90 το ανώτερο), με προσκόμιση της απόδειξης του ξενοδοχείου, υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει συμμετοχή στις τελικές ψηφοφορίες.

 

Γ.  ΛΟΙΠΑ

 • Τα έξοδα συμμετοχής θα καταβληθούν στους δικαιούχους μετά την αποστολή στο Σύλλογο της σχετικής κατάστασης και των δικαιολογητικών, (εισιτήρια, αποδείξεις διοδίων, ferryboat και ξενοδοχείων), με πίστωση των λογαριασμών ταμιευτηρίου τους και αφού γίνουν οι σχετικοί έλεγχοι από τις υπηρεσίες του Συλλόγου.
 • Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής, αυστηρά με βάση τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις, θα καταβληθούν μόνο στα μέλη του Συλλόγου, που θα συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση στις 05.05.2017 και θα λάβουν μέρος στις τελικές ψηφοφορίες.

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογός μας πιστεύει πως η συμμετοχή σας στις διαδικασίες της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης είναι η έκφραση και επιθυμία όλων σας να βοηθήσετε τη δύσκολη προσπάθεια, που καταβάλλει ο Σύλλογός μας, ώστε όλοι μαζί να κρατήσουμε το Σύλλογο ψηλά, εκεί που του αξίζει.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος:  Παναγιώτης Αδαμόπουλος  

Η Γεν. Γραμματέας: Ηρώ Φίλη

 

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ GRAND HOTEL PALACE (743 downloads )
Μοιραστείτε το άρθρο