Η Αιμοδοσία είναι δείγμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς

Συνάδελφοι, Λόγω της τεράστιας έλλειψης σε αίμα, όλα τα Νοσοκομεία και οι υγειονομικές αρχές της χώρας μας, έχουν κάνει έκκληση.

Συνάδελφοι,

Λόγω της τεράστιας έλλειψης σε αίμα, όλα τα Νοσοκομεία και οι υγειονομικές αρχές της χώρας μας, έχουν κάνει έκκληση στους πολίτες να αιμοδοτήσουν.

Παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους που είναι υγιείς να αιμοδοτήσουν. Αυτό το διάστημα πολλοί Δήμοι προβαίνουν σε αιμοδοσίες και μπορούμε να συμμετέχουμε βγαίνοντας από το σπίτι τους με προσοχή και τηρώντας όλες τις οδηγίες για προστασία τους.

Οι αιμοδοσίες αυτές ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας – Ε.ΚΕ.Α. (http://ekea.gr/where-donate).

Ως ΣΕΤΑΠ καλούμε την Τράπεζα και όλους τους Συλλόγους Εργαζομένων να συνεργαστούμε για την διενέργεια κοινής αιμοδοσίας στην Τράπεζα Πειραιώς, μεριμνώντας ώστε στους χώρους της αιμοδοσίας μας να υπάρχουν γιατροί και εξειδικευμένο προσωπικό, που θα δίνει οδηγίες και θα ρυθμίζει την όλη διαδικασία (τήρηση αποστάσεων κ.λ.π.), ώστε να υπάρχει απόλυτη ασφάλεια για τους εθελοντές αιμοδότες.

Στην εξαιρετικά δύσκολη αυτή συγκυρία, είναι αναγκαίο να βοηθήσουμε όλοι μας.

Δίνοντας αίμα, σώζουμε ζωές.

Μοιραστείτε το άρθρο