Λογαριασμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Σ.Υ.Τ.Ε.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Προκειμένου να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στην ανακούφιση των πληγέντων συνανθρώπων μας, εξειδικεύουμε άμεσα τις ενέργειές-μας και προτείνουμε.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Προκειμένου να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στην ανακούφιση των πληγέντων συνανθρώπων μας, εξειδικεύουμε άμεσα τις ενέργειές-μας και προτείνουμε τα ακόλουθα:

Οι Σύλλογοι – Μέλη μας μαζί με την Ομοσπονδία να διαθέσουμε ένα χρηματικό ποσό για τους πληγέντες, που θα δοθεί στους αντίστοιχους Δήμους Ραφήνας – Πικερμίου και Μαραθώνος στους Δήμους. δηλαδή, που υπήρξαν οι τραγικές απώλειες συνανθρώπων μας.

Ταυτόχρονα, οι Σύλλογοι καλούνται να ενημερώσουν τα μέλη τους ούτως ώστε να συμβάλλουν και εκείνα στην προσπάθεια αυτή, συγκεντρώνοντας χρήματα σε ερανικό Λογαριασμό. Επειδή είναι χρονοβόρα διαδικασία το άνοιγμα τέτοιου λογαριασμού, η ΟΤΟΕ και οι Σύλλογοι θα χρησιμοποιήσουν τον ερανικό Λογαριασμό του Συλλόγου Υπαλλήλων Τράπεζας Ελλάδος, για το σκοπό αυτό και με τα κάτωθι στοιχεία:

Λογαριασμός ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Σ.Υ.Τ.Ε.
που τηρείται στο Τμήμα Δημοσίων Οργανισμών
(ΚΑ 612146190 – ΙΒΑΝ: GR7601000240000000612146190).
και για χρονική διάρκεια από Δευτέρα 30-7 έως και Τετάρτη 20-9 2018

Εάν υπάρχει ερανικός Λογαριασμός σε κάποιο Σύλλογο, μπορεί φυσικά να χρησιμοποιηθεί και αυτός για τα μέλη του.

Επίσης, καλούμε τους Συλλόγους- Μέλη μας να καταγράψουν τους/τις πληγέντες συναδέλφους/σσες, ώστε από κοινού με την Ομοσπονδία να παρέμβουμε στις Διοικήσεις των Τραπεζών και να μπορέσουμε να καλύψουμε τις άμεσες ανάγκες τους.

Για τον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών μας και για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, επικοινωνήστε με τη συναδέλφισσα Κάντα Σοφία στην ΟΤΟΕ τηλ. επικ. 2103388279 – 2103388270), email kanta@otoe.gr.

Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Μοιραστείτε το άρθρο