Ο Αγώνας ενάντια στη συρρίκνωση της Τράπεζας συνεχίζεται

Όπως έχουμε υπερτονίσει οι μεθοδεύσεις της Τράπεζας δεν έχουν αντιπάλους μόνο τους εργαζόμενους αλλά και την ίδια την  πραγματικότητα, την.

Όπως έχουμε υπερτονίσει οι μεθοδεύσεις της Τράπεζας δεν έχουν αντιπάλους μόνο τους εργαζόμενους αλλά και την ίδια την  πραγματικότητα, την ίδια την κοινωνία.

Επιχειρεί να δημιουργήσει μία δυστοπική μεταπραγματικότητα, η οποία συγκρούεται με τους ανθρώπους της  και απαξιώνει το πολυτιμότερο κεφάλαιο που διαθέτει.

Συγκρούεται  με τους πελάτες της και τις ανάγκες των   τοπικών  κοινωνιών. Διαρρηγνύει αλόγιστα  τη διαχρονική  σχέσης της  με την Ελληνική Επαρχία, τα νησιά μας, τις τοπικές κοινωνίες, με κοινωνικές ομάδες  και την Ελληνική οικογένεια.

Σε μία εποχή που είναι τόσο  αναγκαία η στήριξη των τοπικών κοινωνιών, τις οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια  στο μαρασμό.

Σε μία εποχή που ο κίνδυνος επισιτιστικής  κρίσης  αποτελεί παγκόσμιο θέμα, αδιαφορούν για τον πρωτογενή τομέα της χώρας  μας και την ιστορική σχέση μαζί του.

Σε μία εποχή που οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις έχουν την ανάγκη στήριξης, τις εγκαταλείπουν στην τύχη τους.

Σε στενή συνεργασία με τον Δήμαρχο Τριφυλλίας κ. Λεβεντάκη  και την ενεργή συμμετοχή όλων των πολιτικών, κοινωνικών, εκκλησιαστικών και οικονομικών φορέων της ευρύτερης  περιοχής, συνδιοργανώνουμε κοινή εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στο φημολογούμενο κλείσιμο του καταστήματος Γαργαλιάνων.

Προκηρύσσουμε 4ηωρη Στάση εργασίας ( 7.45 π.μ.–11.45 π.μ.)   τη Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022, για τα  καταστήματα του Νομού Μεσσηνίας  και   συγκέντρωση έξω από το κατάστημα Γαργαλιάνων  στις 10.00 π.μ..

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε δυναμικά και συντονισμένα  το παρόν και το μέλλον που μας αξίζει.

 

Ο Πρόεδρος                            Ο Γεν. Γραμματέας

Παναγιώτης Αδαμόπουλος               Γιάννης Αδάμος

Μοιραστείτε το άρθρο