Ο ΣΕΤΑΠ απέναντι στις πρακτικές συρρίκνωσης της Τράπεζας Πειραιώς

Συνάδελφοι, Ο ΣΕΤΑΠ στήριξε ενεργά  τη Στάση Εργασίας των συναδέλφων στα καταστήματα του νομού Αχαΐας με αποτέλεσμα τη μεγάλη συμμετοχή.

Συνάδελφοι,

Ο ΣΕΤΑΠ στήριξε ενεργά  τη Στάση Εργασίας των συναδέλφων στα καταστήματα του νομού Αχαΐας με αποτέλεσμα τη μεγάλη συμμετοχή των συναδέλφων και την αποστολή ενός  πρώτου ξεκάθαρου μηνύματος από τους εργαζόμενους και την τοπική κοινωνία απέναντι στις πρακτικές της Διοίκησης της Τράπεζας.

Τοπικοί φορείς απευθύνθηκαν σήμερα στο Σύλλογό μας για τον καλύτερο  συντονισμό των περαιτέρω κοινών δράσεων.

Θα επανέλθουμε με νέες παρεμβάσεις στην Αχαΐα αλλά  και σε όλη την Ελλάδα, διασφαλίζοντας κάθε  φορά την ευρύτερη δυνατή στήριξη της προσπάθειας από όλους τους πολιτικούς, αυτοδιοικητικούς, συνδικαλιστικούς, οικονομικούς και κοινωνικούς φορείς.

Ο ΣΕΤΑΠ αντιπαλεύει τις εμμονικές  λογικές και τις πρακτικές της συρρίκνωσης, με συντονισμένες και συντεταγμένες παρεμβάσεις σε συνδικαλιστικό, πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο.

Απέναντι στις απαράδεκτες  μεθοδεύσεις τις Διοίκησης απαιτούνται συντονισμένες κινήσεις σε επίπεδο Τράπεζας  και ευρύτερες συμπορεύσεις σε συνεργασία με την Ομοσπονδία μας, κεντρικούς και τοπικούς φορείς ώστε οι παρεμβάσεις μας να είναι μαζικές και στοχευμένες και  να  φέρουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Μας ενδιαφέρει πρώτιστα η αποτροπή των πρακτικών της Τράπεζας  και όχι  η τυχόν  αποκόμιση  εφήμερων  εντυπώσεων.

Προχωράμε όλοι μαζί  στα επόμενα βήματα με συντονισμένες και μαζικές  αγωνιστικές παρεμβάσεις διότι η μάχη κατά της συρρίκνωσης είναι κοινή και όχι αποσπασματική,  μας αφορά όλους είτε ανήκουμε στο Δίκτυο είτε  ανήκουμε στις Διευθύνσεις.

Ο Πρόεδρος                            Ο Γεν. Γραμματέας

Παναγιώτης Αδαμόπουλος               Γιάννης Αδάμος

Μοιραστείτε το άρθρο