Ο ΣΕΤΑΠ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Όπως επανειλημμένως  έχουμε αναφέρει, η  εμπέδωση  και η εμβάθυνση της αμφίδρομης επικοινωνίας  με το σύνολο των μελών μας και όχι.

Όπως επανειλημμένως  έχουμε αναφέρει, η  εμπέδωση  και η εμβάθυνση της αμφίδρομης επικοινωνίας  με το σύνολο των μελών μας και όχι μόνο, αποτελεί πρώτιστο μέλημά μας. Εντός του προαναφερόμενου πλαισίου και συνεπείς στις προγραμματικές δεσμεύσεις μας, συνεχίζουμε τις περιοδείες μας,  στοχεύοντας  στη σταδιακή κάλυψη όλων των γεωγραφικών διαμερισμάτων.  Συγκεκριμένα, την προσεχή εβδομάδα, κλιμάκιο του ΣΕΤΑΠ με επικεφαλής τον Πρόεδρό του, θα περιοδεύσει σε όλα τα καταστήματα της Κρήτης.

Το πρόγραμμα της περιοδείας έχει διαμορφωθεί ως εξής:

  • Την Δευτέρα 13/3/2016, το κλιμάκιο θα περιοδεύσει στα καταστήματα του Νομού Ρεθύμνου.
  • Την Τρίτη  14/3/2016, το κλιμάκιο θα περιοδεύσει στα καταστήματα του Νομού Χανίων.
  • Την Τετάρτη 15/3/2016 & 16/3/2016,, το κλιμάκιο θα περιοδεύσει στα καταστήματα του Νομού Ηρακλείου.
  • Την Παρασκευή 17/3/2016, το κλιμάκιο θα περιοδεύσει στα καταστήματα του Νομού Λασιθίου.

Τον πρώτο κύκλο της  επιτόπιας και  άμεσης  διαλογικής επαφής  με τους συναδέλφους, θα ακολουθήσουν ως επιστέγασμα, οι 2 περιφερειακές Συνελεύσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν, η μεν πρώτη στο Εργατικό Κέντρου Χανίων  την Τρίτη 14/3/2016 και ώρα 17.30 και η δεύτερη στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, την Πέμπτη 16/3/2016 και ώρα 17.30.

Αναμένουμε τη θετική ανταπόκριση όλων των συναδέλφων μας  και επιζητούμε την  κριτική προσέγγισή τους  στο πλαίσιο ενός ανοιχτού και  γόνιμου διαλόγου.

 

Μοιραστείτε το άρθρο