Οδηγίες για την έκθεση βιβλίων συναδέλφων από 12 έως 21 Δεκεμβρίου 2022

Οδηγίες για τους συνάδελφους που συμμετέχουν στην ´Εκθεση Λογοτεχνικού Βιβλίου 1. Οι εκθέτες που βρίσκονται στην Αττική ή όσοι επιθυμούν,μπορούν.

Οδηγίες για τους συνάδελφους που συμμετέχουν στην ´Εκθεση Λογοτεχνικού Βιβλίου

1. Οι εκθέτες που βρίσκονται στην Αττική ή όσοι επιθυμούν,μπορούν  να προσκομίσουν τα βιβλία τους στον ΣΕΤΑΠ ή να τα ταχυδρομήσουν.

2. Οι εκτός Αττικής θα τα ταχυδρομήσουν στην διεύθυνση « ΣΕΤΑΠ Αμερικής 10 3ος όροφος ΤΚ 106 71 (Υπ όψιν κ. Αδάμου.)

3. Η παράδοση ή αποστολή των βιβλίων στον ΣΕΤΑΠ,θα συνοδεύεται από φύλλο Α4,σε 5 αντίτυπα,με το όνομα,τηλέφωνο,mail,τόπο ( πόλη ) κατοικίας,TK,τίτλους βιβλίων και αριθμό αντιτύπων κάθε βιβλίου. Όσοι επιθυμούν,μπορούν να στείλουν και αντίτυπα της συστατική τους κάρτας. Η ακριβής αναφορά στη δνση κατοικίας είναι απαραίτητη για την επιστροφή των βιβλίων μετά την έκθεση. Η επιστροφή θα γίνει με μέριμνα του ΣΕΤΑΠ,χωρίς κόστος για τους συγγραφείς.

4. Η προσκόμιση ή αποστολή των βιβλίων,πρέπει να γίνει σύντομα ,ώστε να φθάσουν στον σύλλογο μέχρι τις  9/12. Πρέπει να λάβετε υπ οψιν σας την ενδεχόμενη καθυστέρηση της παράδοσης αποστολών λόγω των εορτών.Ίσως θα ήταν σκόπιμη η αποστολή με ταχυμεταφορέα.

5. Εκθέτες που επιθυμούν να κάνουν μια σύντομη παρουσίαση των βιβλίων τους θα το δηλώσουν,με  ιδαίτερο σημείωμα ή τηλεφωνικά στο 6977 380 373,αναφέροντας και την ημέρα που μπορούν να το κάνουν, μέσα βέβαια στο διάστημα 12-21 Δεκεμβρίου.

6.  Κάθε τίτλος βιβλίου θα εκτεθεί σε ένα έως τέσσερα το πολύ (1-4 ) αντίτυπα.

7. Για βιβλία που εκδόθηκαν και δεν υπάρχουν πλέον αντίτυπα,μπορεί να εκτεθεί έγχρωμη φωτοτυπία του εξωφύλλου και του οπισθόφυλλου.

8. Προφανώς απαιτείται και η παρουσία όσων εκθετών μπορούν. Αυτό αφορά κυρίως τους εκθέτες της Αττικής,ώστε πάντα,τουλάχιστον ένας,να βρίσκεται στην έκθεση τις ώρες λειτουργίας απο 3.30-7.00 το απόγευμα.

Μοιραστείτε το άρθρο