Παιδική Παράσταση ΣΕΤΑΠ στη Θεσσαλονίκη

Συνάδελφοι, Οι Σύλλογοι Εργαζομένων Σ.Ε.Τ.Α.Π. και Σ.Υ.Γ.Τ.Ε. συνδιοργανώνουμε και φέτος κοινή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των μελών μας και.

Συνάδελφοι,

Οι Σύλλογοι Εργαζομένων Σ.Ε.Τ.Α.Π. και Σ.Υ.Γ.Τ.Ε. συνδιοργανώνουμε και φέτος κοινή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των μελών μας και σας προσκαλούμε στην παιδική θεατρική παράσταση Μαδαγασκάρη, το Μιούζικαλ, η οποία θα λάβει χώρα στο Θέατρο Αριστοτέλειον (Εθνικής Αμύνης 2, Θεσσαλονίκη) την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 11.30 π.μ.

Το μιούζικαλ της Dreamworks «Μαδαγασκάρη», βασισμένο στην ομότιτλη ταινία, μετά το Broadway και το West End του Λονδίνου, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και υπόσχεται να μας ταξιδέψει, να μας ξεσηκώσει και να μας συγκινήσει. Τη σκηνοθεσία και τη διασκευή-απόδοση κειμένων και στίχων αναλαμβάνει η Θέμις Μαρσέλλου σκηνοθέτιδα των μεγάλων επιτυχιών “Matilda”, “Mamma Mia”,”Η Μελωδία της ευτυχίας”, “Annie”, “Οικογένεια Addams”, “Jesus Christ Superstar”, “Fame”, “Rent”, “Grease”, “Το μαγαζάκι του Τρόμου” κ.α.

Με πολλή μουσική, πολύ χορό και πολύ τραγούδι, μικροί και μεγάλοι θα δυσκολευτούν να καθίσουν στις θέσεις τους μέχρι το τέλος της παράστασης. Η συγκεκριμένη παραγωγή, σχεδιάστηκε από τους δημιουργούς της για να παρουσιάζεται από επαγγελματίες ηθοποιούς , τραγουδιστές και χορευτές και να απευθύνεται σε παιδικά και νεανικά κοινά σε ολόκληρο τον κόσμο, έχοντας σα στόχο εκτός από τη διασκέδαση, την επιμόρφωση των παιδιών τόσο σε γνωστικό όσο και σε συναισθηματικό και ηθικό επίπεδο, αγγίζοντας θέματα όπως την αληθινή φιλία, την ελευθερία, την αγάπη, το θάρρος και τα όνειρα του καθενός, που με κόπο μπορούν και οφείλουν, να βγουν αληθινά! Ελάτε να αφεθούμε στη μαγεία της ζούγκλας!!

Σας προσκαλούμε, επισημαίνοντας ότι:

Η είσοδος για τα παιδιά των μελών του Συλλόγου μας είναι Δωρεάν.

Για τους γονείς, έχει οριστεί συμβολική τιμή εισόδου στα 5 ευρώ, συνολικά και για τους δύο, ενώ κάθε αίτηση συμμετοχής δύναται να αφορά οικογενειακές κρατήσεις μέχρι και 4 θέσεις.

Οι συνάδελφοι, που επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να αποστείλουν συμπληρωμένη την ΑΙΤΗΣΗ για την παράσταση έως την Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@setap.gr

Το χρηματικό αντίτιμό ύψους 5 ευρώ, θα καταβάλλεται στο λογαριασμό του Σ.Ε.Τ.Α.Π. με αριθμό 6017-0400-54-695 και αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο του μέλους και τον Α.Μ. Στην συνέχεια το αποδεικτικό της κατάθεσης, θα αποστέλλεται από κοινού με την αίτηση συμμετοχής.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Συλλόγου μας στο τηλ. 210-366.22.646.

Μοιραστείτε το άρθρο