Παιδική θεατρική παράσταση στο Θέατρο Τέχνης

Σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε την θεατρική παράσταση που διοργανώνει το σωματείο ΠΑΙ.Δ.Υ ( παιδί, δύναμη, υπομονή) σε συνεργασία με την.

Σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε την θεατρική παράσταση που διοργανώνει το σωματείο ΠΑΙ.Δ.Υ ( παιδί, δύναμη, υπομονή) σε συνεργασία με την παιδική σκηνή του Θεάτρου Τέχνης.  

Το σωματείο ΠΑΙ.Δ.Υ δραστηριοποιείται: 

ΔΥΝΑΜΙΚΑ, στην κατεύθυνση της οικονομικής ενίσχυσης οικογενειών, νοσούντων και νοσηλευομένων παιδιών, οικονομικής στήριξης μονάδων παίδων και νοσηλευτικών ιδρυμάτων. 

ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΑ, με ένα ευρύ φάσμα δωρεών σε νοσηλευτικά ιδρύματα, που καλύπτουν από ανάγκες σε σύνηθες ιατροφαρμακευτικό υλικό έως ανάγκες αγοράς εξειδικευμένων ιατρικών μηχανημάτων νέας τεχνολογίας και τέλος λειτουργικές ανάγκες των μονάδων παίδων. 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ, με την οργάνωση, τη συμμετοχή και την υποστήριξη θεατρικών παραστάσεων προσαρμοσμένων να παίζονται σε μικρούς χώρους, για να παρουσιασθούν στις μονάδες παίδων των νοσοκομείων της χώρας και σε κέντρα για παιδιά με ειδικές ανάγκες, καλλιτεχνικών δρώμενων, εορταστικών εκδηλώσεων, Bazaar και καινοτόμων συλλογικών δράσεων. 

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου και ώρα 15:00, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση “ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”, στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν, Φρυνίχου 14 στην Πλάκα. Το κλασικό αυτό μυθιστόρημα του Εκτόρ-Ανρί Μαλό αποτελεί έναν ύμνο στην αξία της οικογένειας και στην αληθινή και βαθιά φιλία.

Το εισιτήριο διατίθεται στην αξία των 8,00€ και μέρος του θα διατεθεί στο σωματείο ΠΑΙ.Δ.Υ., προκειμένου να στηρίξει το έργο του για τη νέα χρονιά. 

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά από 5 ετών (μεγάλα παιδιά νηπιαγωγείου και όλες της τάξεις δημοτικού). Η θεατρική διασκευή είναι της Άνδρη Θεοδότου και η  σκηνοθεσία του Δημήτρη Δεγαΐτη.

Για κρατήσεις θέσεων καλέστε στο τηλέφωνο 6944361563.

Μοιραστείτε το άρθρο