Παρέμβαση ΟΤΟΕ

H πρωτοβουλία μας για τη συγκρότηση    ενός  αρραγούς,  πολυμερούς και  πολυεπίπεδου  μετώπου, προς την κατεύθυνση της ευόδωσης  της καταβαλλόμενης  προσπάθειάς.

H πρωτοβουλία μας για τη συγκρότηση    ενός  αρραγούς,  πολυμερούς και  πολυεπίπεδου  μετώπου, προς την κατεύθυνση της ευόδωσης  της καταβαλλόμενης  προσπάθειάς μας   για τη  διεκδίκηση  του υπολοίπου 50% της αποζημίωσης, κλιμακώνεται σταδιακά. Η ΟΤΟΕ με επιστολή που απέστειλε στους συναρμόδιους υπουργούς ,  αναπτύσσει   τεκμηριωμένα  την επιχειρηματολογία της  αναφορικά με την ορθότητα και το δίκαιο του αιτήματος, εστιάζει στην αναγκαιότητα άμεσης  επίλυσής του και προτείνει την ανάληψη  συγκεκριμένης  πρωτοβουλίας για τη διευθέτησή του.

Εντός του προαναφερόμενου πλαισίου, κρίνει επιτακτική  και ζητά την πραγματοποίηση μίας συνάντησης με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης , κ. Δραγασάκη και τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο ώστε  «να επιλυθεί το συντομότερο η εκκρεμότητα του ανωτέρω θέματος, με τρόπο που να ικανοποιεί αντικειμενικά και ουσιαστικά τα νόμιμα δικαιώματα των εργαζομένων.»

Σας παραθέτουμε τις εν λόγω επιστολές:

ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Μοιραστείτε το άρθρο