ΠΑΡΩΝ!

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Η επιλογή της Διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς για πώληση του ποσοστού 50,1% της PDS στην ICAP, θέτει σε.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η επιλογή της Διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς για πώληση του ποσοστού 50,1% της PDS στην ICAP, θέτει σε κίνδυνο την απασχόληση και τα δικαιώματα των τριακόσιων και πλέον εργαζόμενων της PDS και των οικογενειών τους, οι οποίοι βιώνουν πρωτόγνωρη ανησυχία και ανασφάλεια για το μέλλον.

Η θέση του ΣΕΤΑΠ είναι ξεκάθαρη. Οι συνάδελφοι της PDS, ανήκουν στον κλάδο των Τραπεζοϋπαλλήλων και εκτελούν τραπεζικές εργασίες, καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες στην λειτουργία της Τράπεζας και κάθε απόπειρα απομάκρυνσης τους θα μας βρίσκει σταθερά απέναντι.

Για τον λόγο αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΤΑΠ θα παρευρίσκεται σύσσωμο στο Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29), την προσεχή Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 10 το πρωί, δηλώνοντας ΠΑΡΩΝ και στηρίζοντας έμπρακτά την ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ των συναδέλφων της PDS, που προκηρύχθηκε την ημέρα εκείνη, από τις 08:00 έως τις 12:00, προκειμένου να παρευρίσκονται στην τριμερή σύσκεψη, μεταξύ Υπουργείου Εργασίας , Τράπεζας Πειραιώς και Κλαδικού Σωματείου Χρηματοπιστωτικού.

Ο ΣΕΤΑΠ από κοινού με τις υπόλοιπες συνδικαλιστικές οργανώσεις, δηλώνουμε αποφασισμένοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να αγωνιστούμε με όλα τα διαθέσιμα συνδικαλιστικά μέσα προκειμένου να διασφαλίσουμε την απασχόληση και τα δικαιώματά των εργαζόμενων συναδέλφων της PDS.

Η υπεράσπιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων είναι αγώνας διαρκής και είναι υπόθεση όλων μας!

Μοιραστείτε το άρθρο