Πάρτε πίσω τις απολύσεις!

Συνάδελφοι, Στις αντεργατικές και απαράδεκτες μεθοδεύσεις της Τράπεζας Πειραιώς, απαντάμε όλοι μαζί δυναμικά και υπερασπιζόμαστε με ενότητα και αγώνα, το.

Συνάδελφοι,

Στις αντεργατικές και απαράδεκτες μεθοδεύσεις της Τράπεζας Πειραιώς, απαντάμε όλοι μαζί δυναμικά και υπερασπιζόμαστε με ενότητα και αγώνα, το δικαίωμά μας στη δουλειά, το δικαίωμά μας στη ζωή.

Είναι υποχρέωση όλων να προασπίσουμε με κάθε μέσο τις θέσεις εργασίας και τα δικαιώματά μας και να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στη Διοίκηση.

Πάρτε πίσω τις απολύσεις, πάρτε πίσω τις αντεργατικές πρακτικές και μεθοδεύσεις σας.

Ο αγώνας για την ανάκληση των απολύσεων και την προάσπιση των θέσεων εργασίας, είναι υπόθεση όλων μας και η απάντησή μας πρέπει να είναι άμεση, δυναμική και μαζική.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν ενεργά στην αυριανή (4/12) 3ωρη Στάση Εργασίας και να δώσουν δυναμικό και βροντερό παρόν στην συγκέντρωσή μας έξω από το κτίριο της Διοίκησης, Αμερικής 4, στις 7.15 π.μ.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, να συμμετέχουν μαζικά στην Πανελλαδική Απεργία, την Πέμπτη, 5/12/2019 και να στηρίξουν ενεργά τις αγωνιστικές δράσεις σε κάθε νομό, σε κάθε πόλη της χώρας.

ΣΥΣΣΩΜΟΙ, Η ΟΤΟΕ, ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ, ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Μοιραστείτε το άρθρο