Πρόσκληση στη Γ. Σ. του ΣΕΤΑΠ 20/5/2017 στα Ιωάννινα

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Τράπεζας Αγροτικής Πειραιώς (Σ.Ε.Τ.Α.Π.) συγκαλεί, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού, την.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Τράπεζας Αγροτικής Πειραιώς (Σ.Ε.Τ.Α.Π.) συγκαλεί, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού, την Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών, για την 21.04.2017 στα Ιωάννινα, στο ξενοδοχείο Hotel du Lac ”.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ :

 • Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου.
 • Οικονομικός Απολογισμός και Ισολογισμός από 1.1.2016 έως 31.12.2016.
 • Υποβολή Έκθεσης Ελεγκτών για την παραπάνω οικονομική διαχείριση.
 • Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού.
 • Έγκριση Προϋπολογισμού 2017.
 • Οικονομικά Σ.Ε.Τ.Α.Π. – εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου για μείωση της τακτικής μηνιαίας συνδρομής των μελών.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, κατά την πρώτη παραπάνω σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης, στην οποία απαιτείται η παρουσία του 1/3 των εγγεγραμμένων μελών του ΣΕΤΑΠ, η Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 26.04.2017, την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα.

Αν και κατά τη δεύτερη αυτή σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης, στην οποία απαιτείται η παρουσία του 1/4 των μελών, δεν υπάρξει απαρτία, η Συνέλευση θα επαναληφθεί τη 03.05.2017, την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα.

Αν και κατά την τρίτη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης δεν υπάρξει απαρτία, η Συνέλευση θα γίνει

Ο Ρ Ι Σ Τ Ι Κ Α

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 20.5.2017 στις 10 π.μ. στο ξενοδοχείο Hotel du Lac”, Λ. Παπούλια & Ίκκου, Ιωάννινα, με τα ίδια θέματα.

 

Η τελευταία αυτή Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία, ανεξάρτητα από τον αριθμό των μελών, που παραβρίσκονται.

 

Α.  ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ

 1. Σε περίπτωση χρήσης μαζικού μέσου μεταφοράς (λεωφορείου, τρένου σε β΄ θέση ή πλοίου σε τετράκλινη εσωτερική καμπίνα) το αντίτιμο του εισιτηρίου, απαραίτητα κατατίθεται στο Σύλλογο.
 2. Σε περίπτωση χρήσης Ι.Χ., χιλιομετρική αποζημίωση 0,25 €/χλμ και καταβολή των διοδίων, με την προσκόμιση των αποδείξεων, μόνο εφ’ όσον μετακινηθούν μ’ αυτό δύο (2) συνάδελφοι μαζί. Διαφορετικά, κάθε μετακινούμενος με Ι.Χ. θα λάβει το αντίτιμο του εισιτηρίου τρένου μετ’ επιστροφής. Εάν η διαδρομή δεν εξυπηρετείται με τρένο, θα καταβληθεί το αντίτιμο του εισιτηρίου λεωφορείου.
 3. Τα έξοδα μετακίνησης θα καταβληθούν ΜΟΝΟ εφόσον προσκομιστούν τα πρωτότυπα των αντιστοίχων εισιτηρίων (όχι αποδείξεις ταξιδιωτικών γραφείων) ή οι αποδείξεις (υποχρεωτικά) των διοδίων.
 4. Οι συνάδελφοι θα δικαιωθούν αεροπορικού εισιτηρίου, μέχρι του ποσού των εκατόν είκοσι ευρώ (120 €) για μετακίνηση μετ’ επιστροφής (ειδικές περιπτώσεις θα εξετάζονται κατά περίσταση), το αντίτιμο του μαζικού μέσου από το αεροδρόμιο μέχρι τα Ιωάννινα και δύο διανυκτερεύσεων. Θα καταβληθεί προσπάθεια μίσθωσης λεωφορείου (Θεσσαλονίκη – Ιωάννινα) για τη μετακίνηση όσων ταξιδέψουν από τα νησιά αεροπορικώς μέσω Θεσσαλονίκης.
 5. Δεν καλύπτονται, σε καμία περίπτωση, έξοδα μετακίνησης με ΤΑΧΙ.

Β.  ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

 • Όσοι πάρουν μέρος στη Γ.Σ. από περιοχές απέχουσες από 100 χιλιόμετρα και πάνω, θα δικαιωθούν το ποσό δύο διανυκτερεύσεων.
 • Ο ΣΕΤΑΠ θα πληρώσει μέχρι 35€ το άτομο, για κάθε διανυκτέρευση, με προσκόμιση της απόδειξης του ξενοδοχείου, υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει συμμετοχή στις τελικές ψηφοφορίες.
 • Με το ξενοδοχείο «Ηotel du Lac» (Λ. Παπούλια & Ίκκου, Τ.Κ. 45 221, Ιωάννινα, Tηλ: 26510-59100) έχει γίνει ειδική συμφωνία, για 70€ το δίκλινο. Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να διαμείνουν στο παραπάνω ξενοδοχείο, θα δικαιωθούν το 1/2 της τιμής έκαστος. Η κράτηση θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 03/05/2017, σύμφωνα την συνημμένη φόρμα κράτησης.
 • Όσοι διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο της προτίμησής τους (εκτός «Hotel du Lac») θα δικαιωθούν το 1/2 της τιμής απόδειξης για δίκλινο, με ανώτερο 35€ το άτομο (σύνολο το δίκλινο 70€ το ανώτερο).
 • Τα έξοδα ξενοδοχείου θα πληρωθούν από τους ίδιους τους συναδέλφους, κατά την αποχώρησή τους από το ξενοδοχείο.
 • Τα έξοδα συμμετοχής θα καταβληθούν στους δικαιούχους μετά την αποστολή στο Σύλλογο της σχετικής κατάστασης και των δικαιολογητικών, (εισιτήρια, αποδείξεις διοδίων, ferryboat και ξενοδοχείων), με πίστωση των λογαριασμών ταμιευτηρίου τους και αφού γίνουν οι σχετικοί έλεγχοι από τις υπηρεσίες του Συλλόγου.

Γ.  ΛΟΙΠΑ

 • Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής, αυστηρά με βάση τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις, θα καταβληθούν μόνο στα μέλη του Συλλόγου, που θα συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση στις 20.5.2017 και θα λάβουν μέρος στις τελικές ψηφοφορίες.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογός μας πιστεύει πως η συμμετοχή σας στις διαδικασίες της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης είναι η έκφραση και επιθυμία όλων σας να βοηθήσετε τη δύσκολη προσπάθεια, που καταβάλλει ο Σύλλογός μας, ώστε όλοι μαζί να κρατήσουμε το Σύλλογο ψηλά, εκεί που του αξίζει.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος:     Παναγιώτης Αδαμόπουλος

Η Γεν. Γραμματέας:    Ηρώ Φίλη

 

 

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:  Δελτίο Κράτησης Ξενοδοχείου Hotel du Lac

Μοιραστείτε το άρθρο