Πρωτοβουλίες του ΣΕΤΑΠ για ενίσχυση των δοκιμαζόμενων συναδέλφων σε Κεφαλονιά, Ζάκυνθο και Καρδίτσα

Ο ΣΕΤΑΠ, παρακολουθώντας από την πρώτη στιγμή την καταστροφική επέλαση του “Ιανού”, που άφησε πίσω της τεράστιες υλικές καταστροφές και.

Ο ΣΕΤΑΠ, παρακολουθώντας από την πρώτη στιγμή την καταστροφική επέλαση του “Ιανού”, που άφησε πίσω της τεράστιες υλικές καταστροφές και κόστισε ανθρώπινές ζωές, ανέλαβε την πρωτοβουλία να αναπτύξει παράλληλα μια δέσμη ενεργειών με σκοπό την ανακούφιση των πληγέντων συναδέλφων στις περιοχές της Κεφαλονιάς, Ζακύνθου και Καρδίτσας.

Συγκεκριμένα:

  1. Δια του Προέδρου του ΣΕΤΑΠ και εκπροσώπου στο Δ.Σ. του Οικοδομικού Συνεταιρισμού ΑΤΕ εισηγήθηκε κι έγινε δεκτό το αίτημα για χορήγηση άτοκου δανείου με περίοδο χάριτος στους συναδέλφους μέλη του ΟΣΥΑΤΕ.
  2. Την αποστολή αιτήματος προς την Διοίκηση της Τράπεζας, στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης που έχει επιδείξει και κατά το παρελθόν, για εύλογη οικονομική ενίσχυση των πληγέντων συναδέλφων που υπέστησαν σοβαρές ζημιές στην περιουσία τους.
  3. Την εισήγηση στο προσεχές Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΤΑΠ (08/10) για άμεση οικονομική ενίσχυση των πληγέντων συναδέλφων μελών μας, στους νομούς Κεφαλονιάς, Ζακύνθου και Καρδίτσας με ένα συμβολικό ποσό ως ελάχιστη πράξη αλληλεγγύης.

Συνάδελφοι,

Ως ΣΕΤΑΠ καλούμαστε πέρα από την έντονη συνδικαλιστική δράση, να συνεχίσουμε να επιδεικνύουμε μεγαλόψυχα πνεύμα αλληλεγγύης, όπως κάνει αδιάλειπτα ο Σύλλογος μας για δεκαετίες.

Υ.Γ. Σημειώνουμε ότι μέλη του ΟΣΥΑΤΕ μπορούν να γίνουν όλοι εκείνοι που έχουν την ιδιότητα του υπαλλήλου ή συνταξιούχου της Τράπεζας Πειραιώς και γενικότερα υπάλληλοι του Ομίλου Πειραιώς ή όπως αυτός μετεξελιχθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία του ΣΕΤΑΠ 210 36 22 646 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα osyate.gr

Μοιραστείτε το άρθρο