Σύγκλιση κοινής σύσκεψης Συλλόγων Εργαζομένων που δραστηριοποιούνται στην Τράπεζα Πειραιώς

Προς την Ο.Τ.Ο.Ε. Υπ’ όψη συναδέλφου Προέδρου & Εκτελεστικής Γραμματείας Συνάδελφοι, Όπως γνωρίζετε, η εντεινόμενη για καιρό φημολογία στο χώρο.

Προς την
Ο.Τ.Ο.Ε.
Υπ’ όψη συναδέλφου Προέδρου &
Εκτελεστικής Γραμματείας

Συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε, η εντεινόμενη για καιρό φημολογία στο χώρο της Τράπεζας Πειραιώς, για το παρόν και το μέλλον των συναδέλφων και ειδικότερα αυτών που εργάζονται στην διαχείριση των κόκκινων δανείων έχει δημιουργήσει ένα κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας. Στο κλίμα αυτό και απέναντι στις θέσεις του συνόλου των Συλλόγων για:

*Καμιά απόλυση
 *Διασφάλιση της Τραπεζοϋπαλληλικής ιδιότητας
 *Διασφάλιση και προστασία των όρων εργασίας

η Διοίκηση της Τράπεζας, δεν έχει προχωρήσει σε σαφείς διαβεβαιώσεις προς τους εργαζόμενους, με το σκεπτικό ότι βρίσκεται στην επεξεργασία πλήθους σεναρίων.

Συνάδελφοι,

Όπως καταλαβαίνετε το θέμα που έχει ήδη ανοίξει στην Τράπεζα Πειραιώς και που δεν είναι θέμα ενός τμήματος ή μιας Τράπεζας αλλά ολόκληρου του κλάδου, χρειάζεται παρακολούθηση αλλά και συντονισμό ενεργειών, πράγμα που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κατορθωτό να επιτευχθεί.

Πιστεύουμε ότι σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά είναι απαραίτητη η επιλογή των επόμενων βημάτων μέσω της κοινής στάσης όλων των Συλλόγων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Τράπεζας.

Ο τόσο αναγκαίος αυτός συντονισμός, μπορεί να επιτευχθεί με την σύγκλιση από την Ομοσπονδία το συντομότερο δυνατό σύσκεψης των Συλλόγων ώστε να αποφασιστούν οι επόμενες – μετά από την επιτυχή στάση εργασίας που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στη Δευτέρα 4/2 – κινήσεις και δράσεις.

Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας.

Για τα Δ.Σ. των Συλλόγων:

Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Αγροτικής Πειραιώς
Ο Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας
Παναγιώτης Αδαμόπουλος Ηρώ Φίλη

Ενωτικός Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς
Ο Πρόεδρος Ο Γ.Γραμματέας
Γουγούλης Γεώργιος Τσιμρόγλου Αβραάμ

Σύλλογος Υπαλλήλων Τράπεζας Γενικής – Πειραιώς
Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
Πολύζος Θεοφάνης Γεωργούλης Διονύσιος

Σύλλογος Υπαλλήλων Τραπέζης Πειραιώς πρώην ΕΤΒΑ
Ο Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας
Κουτσοπανάγος Σταμάτιος Διαμανίδου Δέσποινα

Μοιραστείτε το άρθρο