ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24η ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Το Δ.Σ. του ΣΕΤΑΠ, καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν ενεργά στην 24ωρη Γενική Απεργία , αύριο Τετάρτη 17 Μαΐου.

Το Δ.Σ. του ΣΕΤΑΠ, καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν ενεργά στην 24ωρη Γενική Απεργία , αύριο Τετάρτη 17 Μαΐου και στο συλλαλητήριο των Συνδικάτων στις 11.00 πμ στην Πλατεία Κλαυθμώνος και στα κατά τόπους συλλαλητήρια των Εργατικών Κέντρων.

Η συγκυβέρνηση, συνεπείς για μία ακόμη φορά στη μνημονιακή στοχοπροσήλωσή της, έρχεται με το νέο πολυνομοσχέδιο, – απόρροια της περήφανης διαπραγμάτευσης –  να ισοπεδώσει ότι έχει απομείνει από τις κατακτήσεις των εργαζομένων , επιχειρώντας την πλήρη  αποδόμηση των  Εργασιακών  Σχέσεων, του  Κοινωνικού Κράτους, της Υγείας, της Παιδείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Οι νέες μνημονιακές δεσμεύσεις  φέρνουν απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, νέα φοροεπιδρομή στα εισοδήματα μισθωτών και συνταξιούχων, περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις. Μας οδηγούν, με μαθηματική ακρίβεια,  σε μία παρατεταμένη λιτότητα, σε μία δίχως τέλος εξαθλίωση.

Από την πλευρά μας,  συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για να μπει οριστικό τέλος στις παλιές και νέες μνημονιακές πολιτικές που ισοπεδώνουν κοινωνία και οικονομία. Είναι καθήκον ΟΛΩΝ μας να αντισταθούμε και να αντιπαλέψουμε με όλες μας  τις δυνάμεις, τη νέα λαίλαπα μέτρων που ετοιμάζεται να υλοποιήσει η κυβέρνηση.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να δώσουμε τη δική μας  απάντηση, συμμετέχοντας μαζικά   στην 24ωρη Γενική Απεργία και δίνοντας δυναμικό παρόν στο συλλαλητήριο των συνδικάτων.

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΣΤΙΣ 11.00 ΤΟ ΠΡΩΙ

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ

Μοιραστείτε το άρθρο