Συμμετέχουμε στην 4ωρη Στάση Εργασίας Δευτέρα 28.03.2022 ώρα 11:15 – 15:15

Συνάδελφοι, Οι διαπραγματεύσεις Ο.Τ.Ο.Ε. – Τραπεζών, μετά την 4η μεταξύ τους συνάντηση, για την υπογραφή νέας Κλαδικής Σ.Σ.Ε., βρίσκονται σε.

Συνάδελφοι,

Οι διαπραγματεύσεις Ο.Τ.Ο.Ε. – Τραπεζών, μετά την 4η μεταξύ τους συνάντηση, για την υπογραφή νέας Κλαδικής Σ.Σ.Ε., βρίσκονται σε οριακό σημείο.

Οι Διοικήσεις των Τραπεζών οφείλουν επιτέλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και στην νέα συνάντηση που ορίστηκε για τη Δευτέρα 28.03.2022 να προσέλθουν στις διαπραγματεύσεις με προτάσεις οι οποίες θα αποδεικνύουν έμπρακτα ότι αναγνωρίζουν την προσφορά των εργαζομένων στον Κλάδο και θα ικανοποιούν τις ανάγκες των τραπεζοϋπαλλήλων.

Σε κάθε άλλη περίπτωση η άμεση κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μας και η μετωπική σύγκρουση θα είναι αναπόφευκτη, με αποκλειστική ευθύνη των Τραπεζών.

Απαιτούμε από τη Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς να επιδείξει την απαιτούμενη ωριμότητα και να συμβάλει ουσιαστικά, ώστε να ολοκληρωθούν άμεσα και ομαλά οι διαπραγματεύσεις, καταλήγοντας σε συμφωνία που θα καλύπτει τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στην Τράπεζα Πειραιώς να συμμετάσχουν μαζικά στην στάση εργασίας που προκήρυξε η Ομοσπονδία μας, ώστε οι Διοικήσεις των Τραπεζών να λάβουν καθαρό και αποφασιστικό μήνυμα.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, θα συνεδριάσουν τα Όργανα της Ο.Τ.Ο.Ε. προκειμένου εκτιμήσουν τη νέα κατάσταση και να λάβουν τις ανάλογες αποφάσεις.

Ζητούμε από τους συναδέλφους να βρίσκονται σε επαγρύπνηση και αγωνιστική ετοιμότητα.

Στο επόμενο Δ.Σ. του Συλλόγου μας, θα εισηγηθούμε την κάλυψη της συμμετοχής από το απεργιακό ταμείο του Συλλόγου μας.

Ο ΣΕΤΑΠ όπως κάθε φορά θα είναι μπροστάρης και σε αυτή την μάχη μέχρι την τελική νίκη!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Παναγιώτης Αδαμόπουλος               Γιάννης Αδάμος

Μοιραστείτε το άρθρο