Συνάντηση ΣΕΤΑΠ με εκκαθαριστή

Την προηγούμενη Πέμπτη 22-12-2016 κλιμάκιο του ΣΕΤΑΠ με επικεφαλής τον Πρόεδρό του Παναγιώτη Αδαμόπουλο, επισκέφτηκε την Υπό Εκκαθάριση Αγροτική Τράπεζα.

Την προηγούμενη Πέμπτη 22-12-2016 κλιμάκιο του ΣΕΤΑΠ με επικεφαλής τον Πρόεδρό του Παναγιώτη Αδαμόπουλο, επισκέφτηκε την Υπό Εκκαθάριση Αγροτική Τράπεζα και συναντήθηκε με τους συναδέλφους που εργάζονται εκεί, καθώς και με τον μέχρι πρότινος εκκαθαριστή κ. Μαράντο.

Διεξήχθη ένας γόνιμος διάλογος με τους συναδέλφους μας, όπου ανταλλάξαμε απόψεις και συζητήσαμε τα τυχόν προβλήματα που θα υπάρξουν με την μεταστέγασή τους σε νέο κτίριο στο Μαρούσι. Προβλήματα που αφορούν το ωράριο, τις συνθήκες εργασίας και τις προβλεπόμενες από το νόμο άδειες. Επιπλέον, ενημερώσαμε τους συναδέλφους μας για τη δράση μας και τους τονίσαμε πως ο ΣΕΤΑΠ θα είναι δίπλα τους, όπως και σε όλους τους εργαζόμενους στην Τράπεζα με ισχυρές θέσεις και συνεχή παρουσία και δεσμευτήκαμε πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα επισκεφτούμε και τον νέο εκκαθαριστή τον οποίον θα ενημερώσουμε για τις ισχύουσες κλαδικές ρυθμίσεις.

Στην συνάντησή μας με τον κύριο Μαράντο, αφού αρχικά τον ευχαριστήσαμε για την συνεργασία του με τον ΣΕΤΑΠ όλο αυτό το χρονικό διάστημα και τους συναδέλφους μας στην Υπό Εκκαθάριση ΑΤΕ, του αναφερθήκαμε στην εκκρεμότητα αναφορικά με τους συναδέλφους που δεν έχουν λάβει το πρώτο 50% της αποζημίωσης απόλυσης αλλά και άλλες εκκρεμότητες συναδέλφων σχετικά με το επίδομα ισολογισμού, ΕΛΕΜ, κλπ. Προφορικά, μας εξέφρασε τη βούλησή του να επισπευσθούν οι διαδικασίες και μας ενημέρωσε για κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την επίλυση των παραπάνω εκκρεμοτήτων.

Μοιραστείτε το άρθρο