Θεατρική Ομάδα ΠΟΚΕΑΤΕΠ: Αύγουστος

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΚΕΑΤΕΠ Υπεύθυνες: Τζένη Λιαρομάτη – Μάρα Χαντζάκου ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ (August: Osage County) του Tracy Letts Παρασκευή 31 Μαΐου, Σάββατο.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΚΕΑΤΕΠ

Υπεύθυνες: Τζένη Λιαρομάτη – Μάρα Χαντζάκου

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

(August: Osage County) του Tracy Letts

Παρασκευή 31 Μαΐου, Σάββατο 1, Κυριακή 2 και Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024,στις 21.00 στο ΘΕΑΤΡΟ ΙΛΙΣΙΑ ΒΟΛΑΝΑΚΗΣ

Παπαδιαμαντοπούλου 4 και Βασιλίσσης Σοφίας, Ιλίσια, Αθήνα, Μετρό Μέγαρο Μουσικής (γραμμή 3)

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:

Μετάφραση: Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης

Διδασκαλία-Διασκευή-Σκηνοθεσία: Ελεάνα Τσίχλη

Σκηνικά: Μαργαρίτα Τζαννέτου

Σχεδιασμός φώτων: Μαρία Γοζαδίνου

Καλώς ήρθατε στον καυτό Αύγουστο του 2007, στην κομητεία Osage της Οκλαχόμα, ΗΠΑ! Θα γίνετε αυτόπτες μάρτυρες της μοναδικής ικανότητας μιας βαθιά δυσλειτουργικής οικογένειας να αλληλοσπαράσσεται!

Σε αυτό το αποτυχημένο μοντέλο καταρρέει ο μύθος του αμερικανικού ονείρου. Ο καταιγισμός αστείων αλλά και πικρόχολων διαλόγων, η σκιαγράφηση των βιτριολικών χαρακτήρων και η εκρηκτική παρουσίαση των οικογενειακών συναισθηματικών συγκρούσεων επιβεβαιώνουν την άποψη των New York Times ότι, «καμιά οικογένεια δεν υπήρξε τόσο δυστυχισμένη για τόσους διαφορετικούς λόγους και, συχνά, με τόσο διασκεδαστικό τρόπο, όσο οι Γουέστον στον “Αύγουστο”».

Διανομή (με αλφαβητική σειρά): Βολακάκης Χρήστος, Δημητρούλη Λευκή, Ζαρανίκας Αλέξανδρος, Κακαρούνα Νατάσσα, Καρυώτη Σοφία, Κωνσταντοπούλου Χριστίνα, Λιαρομάτη Τζένη, Νησιώτη Κωνσταντίνα, Νικηταΐδη Σταυρούλα, Σταυράκης Χάρης, Χαντζάκου Μάρα, Χριστοπούλου Αριάδνη.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο: Κώστας Ανδριόπουλος.

Τιμή εισόδου: 10 Ευρώ/άτομο

Τα έξοδα θεάτρου και παράστασης επιδοτούνται από το ΠΟΚΕΑΤΕΠ

Προσκλήσεις διατίθενται από τους παρακάτω συναδέλφους στους οποίους θα γίνεται και η κράτηση θέσεων με ταυτόχρονη κατάθεση του αντιτίμου στο λογ. του ΠΟΚΕΑΤΕΠ Νο 6017040039777 (Τράπεζα Πειραιώς IBAN: GR1801710170006017040039777):

  1. Κατερίνα Σοφικίτου: 6986436043 ksofiki@hotmail.com
  2. Φένια Τεκνάκη: 6983330498 ch.teknaki@outlook.com
  3. Χρύσα Βαλάση: 6976851613 chrisa.valasi@gmail.com

Κατά τη διάρκεια της παράστασης και για τις ανάγκες του έργου οι ηθοποιοί καπνίζουν και κάνουν χρήση τολμηρού λεξιλογίου επί σκηνής. Συνιστάται η παρακολούθηση του έργου από άτομα άνω των 12 ετών.

Η συνάντησή μας ορίζεται στα εκδοτήρια εισιτηρίων του Ιλίσια Βολανάκη, (δίπλα από το «Ιλίσια» στο τέλος της κατηφορικής ράμπας) στις 8.30 μ.μ. Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας γιατί μετά την έναρξη της παράστασης στις 9μ.μ. δεν επιτρέπεται η είσοδος.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΛΕΝΗ ΜΟΚΟΥ                                       ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΖΑΚΟΣ

Μοιραστείτε το άρθρο