Την Τρίτη 29/11 απεργούμε

Συνάδελφοι, Σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζικά στην Απεργία την Τρίτη 29/11 στην Τράπεζα Πειραιώς, προκειμένου να στείλουμε όλοι μαζί ένα.

Συνάδελφοι,

Σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζικά στην Απεργία την Τρίτη 29/11 στην Τράπεζα Πειραιώς, προκειμένου να στείλουμε όλοι μαζί ένα ενωτικό, μαζικό και δυναμικό μήνυμα απέναντι στο απαράδεκτο Business Plan, που μειώνει τις θέσεις εργασίας, εγκαταλείπει τις τοπικές κοινωνίες και υπονομεύει την ανάπτυξη της χώρας.

Η Τράπεζα Πειραιώς έχει ισχυρή κερδοφορία, που κυρίαρχα την οφείλει στους εργαζόμενους της. Το Δίκτυο Κατ/των και οι τραπεζοϋπάλληλοι είμαστε εμφανώς λιγότεροι από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, παρότι ισχυρίζονται πως περισσεύουμε. Επιπρόσθετα, στην ψηφιακή μετάβαση που ευαγγελίζονται, οι εργαζόμενοι έχουμε όλες τις απαιτούμενες δεξιότητες, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία στα νέα δεδομένα.

Με τη στόχευση των διοικούντων να στρέφεται αποκλειστικά και μόνο στην γιγάντωση των κερδών των μετόχων, οι εργαζόμενοι δεν έχουμε άλλο δρόμο παρά να βροντοφωνάξουμε ένα ισχυρό και αποφασιστικό ΟΧΙ.

Σε αυτό το δίκαιο αγώνα, σύσσωμο το συνδικαλιστικό κίνημα του Κλάδου είμαστε απέναντι στους σχεδιασμούς της Τράπεζας, που μας θέλει φοβισμένους, διασπασμένους και ανασφαλείς.

Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε στην 24ωρη απεργία της 29η Νοέμβρη και σε όλες τις κατά τόπους κινητοποιήσεις.

Ο ΣΕΤΑΠ, όπως κάθε φορά άλλωστε, πρόκειται να ενεργοποιήσει το απεργιακό Ταμείο.

 

Απεργιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα

Τρίτη 29/11 και ώρα 10:00 π.μ. Αμερικής 4

 

Διεκδικούμε το παρόν και το μέλλον που μας αξίζει

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ 

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Παναγιώτης Αδαμόπουλος Γιάννης Αδάμος

Μοιραστείτε το άρθρο