Ξενάγηση στο μουσείο Μπενάκη

Ξενάγηση στο Μουσείο Μπενάκη Συναδέλφισσες, Συνάδελφοί Ο Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Αγροτικής Πειραιώς (Σ.Ε.Τ.Α.Π.) προσφέρει σε ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους του Ομίλου.

Ξενάγηση στο Μουσείο Μπενάκη

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοί

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Αγροτικής Πειραιώς (Σ.Ε.Τ.Α.Π.) προσφέρει σε ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους του Ομίλου Πειραιώς, την ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 και ώρα 11.00 πμ, ΔΩΡΕΑΝ ξενάγηση στα μόνιμα εκθέματα του Μουσείου Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού (Κουμπάρη 1 & Βασ. Σοφίας, 106 74 Αθήνα).

Το Μουσείο στεγάζεται σε ένα από τα ωραιότερα νεοκλασικά κτήρια της Αθήνας κοντά στον Εθνικό Κήπο και τη Βουλή των Ελλήνων. Το κτήριο προσφέρθηκε στο Έθνος για τη δημιουργία του μουσείου που θα φιλοξενούσε τις συλλογές του Αντώνη Μπενάκη από τον ίδιο και τις τρεις αδελφές του, Αλεξάνδρα, Πηνελόπη και Αργίνη. Μετά την πιο πρόσφατη ανάπλασή του (1989–2000) στεγάζει μια μοναδική διαχρονική έκθεση για την πορεία του ελληνικού πολιτισμού από την προϊστορία έως τον 20ό αιώνα.

Αντί της ισχύουσας Γενικής Εισόδου των 9€, ο ΣΕΤΑΠ  διασφάλισε για τους συμμετέχοντες συναδέλφους, μειωμένη τιμή εισόδου  των 5€.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Για την καλύτερη προετοιμασία της ξενάγησης, είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής, μέχρι και την  21/2/2018, στην ηλεκτρονική διεύθυνση setap@otenet.gr, με αναγραφή των παρακάτω στοιχείων:

Ονοματεπώνυμο /Σύνολο ατόμων / Τηλέφωνα επικοινωνίας (σταθερό, κινητό).

ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.

Η έγκαιρη προσέλευση των συμμετεχόντων –  δέκα λεπτά νωρίτερα- θα συνδράμει στην καλύτερη εξυπηρέτηση όλων μας. Για κάθε πρόσθετη  πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 2103622646.

Μοιραστείτε το άρθρο