Υπερψήφιση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού ΟΣΥΑΤΕ 2019&2020

Συνάδελφοι, Πραγματοποιήθηκε στις 17.10.2021, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, με φυσική παρουσία και ψηφιακά μέσα η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του ΟΣΥΑΤΕ, με.

Συνάδελφοι,

Πραγματοποιήθηκε στις 17.10.2021, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, με φυσική παρουσία και ψηφιακά μέσα η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του ΟΣΥΑΤΕ, με τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, όπως ορίζει η τρέχουσα ΚΥΑ.

Η Συνέλευση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, χάρις στη μαζική και ενεργή συμμετοχή των συναδέλφων, από κάθε γωνιά της Ελλάδος, αναδεικνύοντας την σπουδαιότητα του ρόλου μας, αλλά και τις κοινές αρχές και αξίες που μας ενώνουν.

Δεν έλειψαν βέβαια και τα παρατράγουδα, από τη μικρή και γνωστή ομάδα, που δεν δίστασαν να καλέσουν την αστυνομία, επιδιώκοντας να ακυρώσουν τη Συνέλευση και να αποφύγουν τις εκλογές, πράγμα που τελικά δεν επέτρεψε το σώμα της Συνέλευσης, αλλά ούτε και διαπιστώθηκε η παραμικρή παράβαση από τον επιτόπιο έλεγχο των οργάνων της αστυνομίας και ως εκ τούτου αποχώρησαν.

Ήταν μια κίνηση πανικού, από αυτούς που λατρεύουν την αταξία και μισούν τη Δημοκρατία και προσθέτει αναμφίβολα μια μελανή σελίδα στην ιστορία του Οικοδομικού μας Συνεταιρισμού.

Την καθοριστική ωστόσο απάντηση την έδωσαν οι ίδιοι οι συνάδελφοι με την συντριπτική υπερψήφιση του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού του ΟΣΥΑΤΕ για τα έτη 2019 & 2020 και την απαλλαγή του Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου.

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε επίσης την:

  1. Έγκριση Προϋπολογισμού ετών 2020 και 2021.
  2. Προκήρυξη αρχαιρεσιών με φυσική παρουσία στις 9 Νοεμβρίου 2021.
  3. Ανακήρυξη υποψηφιοτήτων 3 ψηφοδελτίων.
  4. Εκλογή τριών (3) μελών της Εφορευτικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών για κάθε ένα από τα παρακάτω εκλογικά κέντρα : Αθηνών , Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Ηρακλείου, Πάτρας και Τρίπολης.

Συνάδελφοι,

Η μαζική και ενεργή συμμετοχή των συναδέλφων σε μία ανοιχτή δημοκρατική διαδικασία, απέδειξε ότι η Συλλογικότητά μας, στηριζόμενη στην ισχυρή μας βούληση, αποτελεί το μοναδικό εγγυητή της προστασίας των συμφερόντων του Συνεταιρισμού μας για να συνδιαμορφώσουμε το παρόν και το μέλλον που μας αξίζει.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΣΑΟΥΣΗΣ

Μοιραστείτε το άρθρο