50% – Είναι Δίκαιο, να γίνει Πράξη!

Πλήθος συναδέλφων από όλες τις θιγόμενες Τράπεζες συγκεντρώθηκε σήμερα (19/12) έξω από το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, προκείμενου να διεκδικήσει.

Πλήθος συναδέλφων από όλες τις θιγόμενες Τράπεζες συγκεντρώθηκε σήμερα (19/12) έξω από το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, προκείμενου να διεκδικήσει δυναμικά την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος για την καταβολή του υπολοίπου 50% της αποζημίωσης απόλυσης.

Στην συνέχεια, αντιπροσωπεία θεσμικών εκπροσώπων μας, έγινε δεκτή από τον κ. Παπακωνσταντίνου, Διευθυντή του Υπουργού κ. Τσακαλώτου. Από πλευράς μας, ενημερώσαμε διεξοδικά, για ακόμη μια φορά, τους αρμόδιους και επιδώσαμε αναλυτικό υπόμνημα με τις θέσεις μας.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου, μας διαβεβαίωσε ότι θα ενημερώσει τον Υπουργό και ταυτόχρονα θα προγραμματίσει συνάντηση με τον κ. Τσακαλώτο αμέσως μετά τις γιορτές.

Συνάδελφοι,

Ένα είναι σίγουρο. Αφενός, όλοι πλέον γνωρίζουν κάθε πτυχή του θέματος και τον τρόπο λύσης του και αφετέρου εμείς θα συνεχίσουμε κλιμακώνοντας τον αγώνα μας μέχρι το δίκαιο αίτημα μας, να γίνει πράξη!

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι αύριο ακολουθεί συνεδρίαση της Διασυλλογικής Επιτροπής Αγώνα, όπου θα προγραμματιστούν τα επόμενα βήματα της συλλογικής προσπάθειας μας.

Μοιραστείτε το άρθρο