Ο Μικρός Πρίγκηπας στη Πάτρα

Ο ΣΕΤΑΠ ανταποκρινόμενος σε πρωτοβουλίες συναδέλφων και συνεπής στη δέσμευσή του αναφορικά με τη γεωγραφική διεύρυνση και των πολιτιστικών δράσεων.

Ο ΣΕΤΑΠ ανταποκρινόμενος σε πρωτοβουλίες συναδέλφων και συνεπής στη δέσμευσή του αναφορικά με τη γεωγραφική διεύρυνση και των πολιτιστικών δράσεων του, ανοίγει διάπλατα την αγκαλιά του για τα παιδιά των συναδέλφων του Νομού Αχαΐας και σας προσκαλεί στην παιδική θεατρική παράσταση, ο Μικρός Πρίγκηπάς, η οποία θα λάβει χώρα στο Πολυχώρο Πολιτισμού Μηχανουργείο, στην Πάτρα, Εύμηλου2, τη Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18.00 μ.μ.

Το έργο που έχει μαγέψει μικρούς και μεγάλους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης και έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 250 γλώσσες και διαλέκτους, παρουσιάζεται σε θεατρική διασκευή του Γεράσιμου Ντάβαρη.

Βασικό μήνυμα του έργου είναι η σημασία που έχει να αντιλαμβάνεται κανείς τα πράγματα γύρω του με την καρδιά και την ψυχή, χωρίς να παρασύρεται από όσα απλά βλέπει. Η δυνατότητα να βλέπει κανείς πέρα από την ύλη, πέρα από τα δεδομένα, αποτελεί για το συγγραφέα σημαντικό στοιχείο της ζωής των ανθρώπων. Τα πράγματα που αξίζουν βρίσκονται κρυμμένα και επειδή οι άνθρωποι έχουν εμπιστοσύνη στο τι βλέπουν, αυτό τους οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα.

«Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια…»

Σας προσκαλούμε όλους, επισημαίνοντας ότι;

· η συμμετοχή παιδιών και γονέων είναι ΔΩΡΕΑΝ

· οι αιτήσεις συμμετοχής πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά

· κάθε αίτηση συμμετοχής δύναται να αφορά οικογενειακές κρατήσεις μέχρι και 3 θέσεων

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους, πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση PapadopoulosCha@piraeusbank.gr ή PapaspyropoulosG@piraeusbank.gr, μέχρι ΚΑΙ την Παρασκευή , 28/12/2018, στις 3.00 μ.μ. και θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός των συμμετεχόντων και η ηλικία των παιδιών.

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του ΣΕΤΑΠ, τηλ. 2103644906.

Μοιραστείτε το άρθρο