Αποτελέσματα 33ου Συνεδρίου της ΟΤΟΕ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 33ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΟΤΟΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΟΝΙΜΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ  Το 33ο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 33ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΟΤΟΕ

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΟΝΙΜΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

 Το 33ο Συνέδριο της ΟΤΟΕ ολοκλήρωσε χθες τις εργασίες του με την ψήφιση του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού της τριετίας που πέρασε, του Προγραμματισμού Δράσης για την επόμενη τριετία και την εκλογή της νέας Διοίκησης. 

Στο Συνέδριο της ΟΤΟΕ που διεξήχθη σε μια κρίσιμη και μεταβατική συγκυρία για τους εργαζομένους, την ελληνική κοινωνία και τον κλάδο, αναπτύχθηκε ένας γόνιμος, εποικοδομητικός και δημοκρατικός διάλογος για όλα τα κρίσιμα ζητήματα που είναι ανοιχτά και έχουμε μπροστά μας.  Τα συμπεράσματά και οι κατευθύνσεις του Συνεδρίου αποτελούν την πυξίδα της δράσης της ΟΤΟΕ την επόμενη κρίσιμη και απαιτητική περίοδο.

Τα αποτελέσματα για την εκλογή της νέας Διοίκησης της ΟΤΟΕ έχουν ως εξής:

  ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΨΗΦΟΙ ΕΔΡΕΣ
1.    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ (ΔΗ.ΣΥ.Ε.) Συνεργαζόμενοι 123 25
2.    ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΣΥ.ΔΗ.ΣΥ.) 90 18
3.    ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ 44 9
4.    ΠΑΣΚΕ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ – ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ 40 8
5.    ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ 28 5
6.    ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ 19 4
7.    ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ (ΕΑΚ) 19 4
8.    ΑΝΑΝΕΩΣΗ – ΕΝΟΤΗΤΑ 5 1
9.    ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ 5 1
10. ΣΥΝΟΛΟ 373 75

Τις επόμενες μέρες θα συνέλθει η Διοίκηση της ΟΤΟΕ προκειμένου να εκλέξει την Εκτελεστική Γραμματεία η οποία στη συνέχεια θα προχωρήσει στη συγκρότησή της σε σώμα.

Επειδή τα ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει η Ομοσπονδία μας αφορούν σε θέματα άμεσης προτεραιότητας του κλάδου για την προετοιμασία και τη διεκδίκηση της νέας Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης, θεωρούμε αναγκαία τη συσπείρωση και τη συμμετοχή όλων των Συλλόγων – Μελών της ΟΤΟΕ και των συνδικαλιστικών στελεχών γύρω από τη νέα Διοίκηση του κλάδου, η οποία θα προχωρήσει άμεσα στα επόμενα αναγκαία βήματα.

Για την συγκρότηση της Εκτελεστικής Γραμματείας σε σώμα, θα σας ενημερώσουμε με νεότερη Ανακοίνωση. 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΟΤΟΕ

Μοιραστείτε το άρθρο