Χριστούγεννα πάμε θέατρο με τον ΣΕΤΑΠ

O ΣΕΤΑΠ στηρίζει διαχρονικά τη συμμετοχή των συναδέλφων σε πολιτιστικές δράσεις σε κάθε γωνία της χώρας. Αποτελεί πλέον παράδοση η.

O ΣΕΤΑΠ στηρίζει διαχρονικά τη συμμετοχή των συναδέλφων σε πολιτιστικές δράσεις σε κάθε γωνία της χώρας. Αποτελεί πλέον παράδοση η συμμετοχή μικρών και μεγάλων σε θεατρικές παραστάσεις ιδίως κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

Για φέτος, με δεδομένη την περίσκεψη όλων μας αναφορικά με τη διοργάνωση πολυπληθών εκδηλώσεων, αλλά και προσμετρώντας το αυξημένο ενδιαφέρον από την πλευρά των συναδέλφων, αποφασίσαμε να στηρίξουμε οικονομικά τις επιλογές των συναδέλφων σε οικογενειακό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, o ΣΕΤΑΠ θα καλύψει 20 ευρώ τη συμμετοχή των μελών και των παιδιών τους, σε οποιαδήποτε παιδική θεατρική παράσταση επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εορταστική περίοδο από 17/12/2021 έως 17/1/2022.

Το ποσό θα αποδίδεται στο λογαριασμό του μέλους αμέσως μετά την αποστολή των αποκομμάτων των εισιτηρίων τους στον ΣΕΤΑΠ (Αμερικής 10, Τ.Κ. 106 71, Αθήνα) και την παραλαβή τους διαμέσου εσωτερικής αλληλογραφίας.

 

Επιπρόσθετα, για την Αθήνα εξασφαλίσαμε έκπτωση για την παράσταση:

«Δεν ακούω, δεν βλέπω, δε μιλάω» στο θέατρο ΑΛΜΑ (Αγίου Κωνσταντίνου και Ακομινάτου 15) στην προνομιακή τιμή των 18 ευρώ για κάθε διπλό εισιτήριο.

Η παραπάνω παράσταση απευθύνεται σε ενήλικες, επομένως δεν ισχύει η προσφορά των 20 ευρώ και για τις κρατήσεις σας θα πρέπει να επικοινωνείτε προηγουμένως με τον Σύλλογο.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 210.36 22 646 ή ηλεκτρονικά info@setap.gr με τη γραμματεία του ΣΕΤΑΠ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                  Ο Γεν. Γραμματέας

Παν. Αδαμόπουλος             Γιάννης Αδάμος

Μοιραστείτε το άρθρο