Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΣΕΤΑΠ στην Πάτρα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στις 4/1/2017, στην Πάτρα, η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΣΕΤΑΠ για τα παιδιά όλων των εργαζομένων στην.

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στις 4/1/2017, στην Πάτρα, η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΣΕΤΑΠ για τα παιδιά όλων των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς. Παρουσιάστηκε η υπέροχη θεατρική παράσταση ΤΖΕΛΑ –ΛΕΛΑ –ΚΟΡΝΑΣ & ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ και η συμμετοχή δεκάδων παιδιών συναδέλφων από την πόλη της Πάτρας αλλά και την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή, ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και επιβεβαίωσε περίτρανα τη στρατηγική επιλογή του ανοίγματος της συλλογικότητάς μας σε όλους τους συναδέλφους καθώς και τον προσανατολισμό μας στην αποκεντρωμένη διάστασή της.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΤΑΠ, παρευρέθη και απηύθυνε χαιρετισμό, ο αναπληρωτής πρόεδρος του, Βασίλης Παπακωνσταντίνου.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Αγροτικής Πειραιώς, πέρα από τη συνδικαλιστική δράση του, θα συνεχίσει όπως έχουμε δεσμευτεί, να παίρνει πρωτοβουλίες υπέρ των Τεχνών και του Πολιτισμού και θα απευθύνεται σ’ όλους ανεξαιρέτως τους εργαζομένους αφού η ενοποίηση του χώρου αποτελεί πρώτιστο μέλημά μας.

Μοιραστείτε το άρθρο