Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΣΕΤΑΠ στη Θεσσαλονίκη

Με μεγάλη χαρά και αποδοχή αγκαλιάστηκε από πλευράς συναδέλφων, αλλά κυρίως τα παιδιά, η χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΣΕΤΑΠ στη Θεσσαλονίκη.

Με μεγάλη χαρά και αποδοχή αγκαλιάστηκε από πλευράς συναδέλφων, αλλά κυρίως τα παιδιά, η χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΣΕΤΑΠ στη Θεσσαλονίκη με τη θεατρική παιδική παράσταση «Το καρύδι και το χριστουγεννιάτικο κέικ» την Κυριακή 8/1.
Το υπέροχο μουσικό παραμύθι βρήκε τον ενθουσιασμό των παιδιών με την πλοκή, τα ευφάνταστα κοστούμια, τις βιντεοπροβολές, αλλά κυρίως με τη συμμετοχή τους κατά τη διάρκεια και το τέλος της παράστασης.
Η παιδική γιορτή στη Θεσσαλονίκη αποτέλεσε μία απόφαση του νέου ΔΣ του συλλόγου μας μετά από πολλά χρόνια, απευθυνόμενη σε όλους τους συναδέλφους του Ομίλου και τα παιδιά τους στα πλαίσια της πεποίθησής μας και των στόχων μας για ενότητα μεταξύ των εργαζομένων στο χώρο της τράπεζας και ενοποίηση του συνδικαλιστικού κινήματος.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΤΑΠ, παρευρέθησαν η Γενική Γραμματέας Ηρώ Φίλη και το μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Σαλπιγγίδης.
Ο Σύλλογός μας θα συνεχίσει να κάνει παρόμοιες πολιτιστικές εκδηλώσεις, υπό το πνεύμα της πολιτιστικής ευαισθησίας και του αγκαλιάσματος όλων των συναδέλφων.
Θερμές ευχές για άλλη μία φορά από όλο το ΔΣ για καλή χρονιά με υγεία και δύναμη.

Μοιραστείτε το άρθρο