Δελτίο Τύπου για την περιοδεία στη Θεσσαλία

Η περιοδεία μας στη Θεσσαλία ολοκληρώθηκε με τις επισκέψεις στα περισσότερα καταστήματα του Νομού Λαρίσης  και την απογευματινή συγκέντρωσή μας.

Η περιοδεία μας στη Θεσσαλία ολοκληρώθηκε με τις επισκέψεις στα περισσότερα καταστήματα του Νομού Λαρίσης  και την απογευματινή συγκέντρωσή μας στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας. Η  ανταπόκρισή των συναδέλφων  επιβεβαίωσε  την πεποίθησή μας ότι άμεση και αμφίδρομη επικοινωνία αποτελεί προϋπόθεση και αναγκαία συνθήκη για την ενδυνάμωση της Συλλογικότητας μας διαμέσου της   ενεργής  συμμετοχής όλων μας. Από την πλευρά μας, μη αρκούμενοι στην απλή καταγραφή και στην ετεροχρονισμένη  και εξ αποστάσεως  διαχείριση των ζητημάτων, τα οποία  τέθηκαν από τους συναδέλφους, κρίναμε σκόπιμη τη διενέργεια άμεσης  επικοινωνίας  με τον αρμόδιο περιφερειακό διευθυντή.

Η θετική ανταπόκρισή του, μας παρείχε τη δυνατότητα να τον συναντήσουμε  και να θέσουμε  επί τάπητος όλα τα προαναφερόμενα θέματα, επικεντρώνοντας  στην σκληρή καθημερινότητα, την ασκούμενη πίεση, την εξωπραγματική στοχοθεσία και  εστιάζοντας  στις απαράδεκτες συμπεριφορές συγκεκριμένων επικεφαλής μονάδων. Προβάλαμε την άποψή μας,  ότι η γόνιμη συνεργασία  αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για την ορθή  λειτουργία των καταστημάτων αλλά προϋποθέτει και απαιτεί  αλληλοσεβασμό, αλληλοκατανόηση και ουσιαστική  αξιοποίηση και συμμετοχή όλων. Ο κ, Νέττας, έδειξε να συμμερίζεται  τη θέση μας, δήλωσε ότι επιθυμεί τη συνέχεια στην επικοινωνίας μας  και εξέφρασε τη διάθεσή του   να συμβάλει εποικοδομητικά στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας.

Σίγουρα δεν αρκεί μία συνάντηση  ή η  προβολή  στο μέλλον των καλών προθέσεων. Εμείς όμως,  θα συνεχίσουμε να επιζητούμε το διάλογο,  να του προσδίδουμε  ουσιαστικό περιεχόμενο αλλά ταυτόχρονα  να  επαγρυπνούμε  και να παρεμβαίνουμε ποικιλοτρόπως για την επίτευξη των στόχων μας.

Μοιραστείτε το άρθρο