Συνάντηση με εκκαθαριστή

Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Εργαζομένων  πραγματοποίησε  χθες μια  έκτακτη επίσκεψη στον εκκαθαριστή κ. Μαράντο. Αφορμή αποτέλεσε η  πρόσφατη πληροφόρησή μας ότι.

Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Εργαζομένων  πραγματοποίησε  χθες μια  έκτακτη επίσκεψη στον εκκαθαριστή κ. Μαράντο. Αφορμή αποτέλεσε η  πρόσφατη πληροφόρησή μας ότι στο πλαίσιο της μεταστέγασης της ΑΤΕ υπό Εκκαθάριση από τη Λεωφόρο Μεσογείων στο Μαρούσι, οι συνάδελφοί μας θα υποχρεωθούν σε τετραήμερη αναγκαστική άδεια, η οποία θα χρεωθεί ως κανονική. Τονίσαμε στον κύριο Μαράντο ότι δεν είναι δυνατόν να χορηγηθεί αναγκαστική κανονική άδεια και του προτείναμε να χαρακτηριστεί η άδεια αυτή ως ειδικών συνθηκών, όπως δηλαδή συμβαίνει και στην Τράπεζα όταν υπάρχει έκτακτη υπηρεσιακή ανάγκη. Αποτέλεσε αντικείμενο εκτενούς αναφοράς μας, αφενός η  αδιαπραγμάτευτη θέση μας περί της  καθολικής  εφαρμογής  των Κλαδικών ρυθμίσεων και αφετέρου η επισήμανση   ότι η  διασφάλιση της  τήρησής τους αποτελεί πρώτιστο μέλημά  μας.
Επιπρόσθετα ετέθη και το θέμα της καταβολής του επιδόματος Ισολογισμού, μετά την πρόσφατη δικαστική απόφαση, όπου και ζητήσαμε τη συμβολή  τους στην επίσπευση των δικαστικών εκκρεμοτήτων ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την απόδοσή του στους δικαιούχους. Το θέμα δεν εξαντλήθηκε στη εν λόγω συνάντηση και  συναποφασίσαμε να  επανέλθουμε την επόμενη εβδομάδα.
Η πλευρά του εκκαθαριστή, έδειξε να συναινεί  στο  θέμα της  εφαρμογής του υφιστάμενου πλαισίου εργασιακών σχέσεων  και εξέφρασε τη πρόθεσή της  για τη διατήρηση  ανοιχτής γραμμής επικοινωνίας μαζί μας.
Μετά το πέρας της συνάντησης,  ακολούθησε επίσκεψη στο χώρο εργασίας και ενημερωτική συζήτηση με τους παρευρισκόμενους  συναδέλφους.
Μοιραστείτε το άρθρο