Διευκρινίσεις της Εφορευτικής Επιτροπής για τον Διορισμό των Δικαστικών Αντιπροσώπων και την πληρωμή τους

2/6/2016 Διευκρινίσεις της Εφορευτικής Επιτροπής για τον Διορισμό των Δικαστικών Αντιπροσώπων και την πληρωμή τους   Δημοσιεύουμε πιο κάτω διευκρινιστική.

2/6/2016

Διευκρινίσεις της Εφορευτικής Επιτροπής για τον Διορισμό των Δικαστικών Αντιπροσώπων και την πληρωμή τους

 

Δημοσιεύουμε πιο κάτω διευκρινιστική οδηγία της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής των εκλογών ΣΕΤΑΠ 2016, για τον διορισμό των δικαστικών αντιπροσώπων στις αρχαιρεσίες 8 και 9 Ιουνίου 2016 και τον τρόπο πληρωμής τους. Ακόμη για διευκόλυνση των τοπικών εφορευτικών επιτροπών η ΚΕΕ ανάρτησε υπόδειγμα αίτησης για τον ορισμό δικαστικού αντιπροσώπου. Για να την δείτε, πατήστε εδώ.

……………….

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ Σ.Ε.Τ.Α.Π. 8 & 9/6/2016

ΑΜΕΡΙΚΗΣ 10, ΤΗΛ. 210 – 36.22.646, FAX: 210 – 36.05.968

www.setap.gr – email: setap@otenet.gr

Αθήνα 2/6/2016

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ 2

 

  • Σχετικά με τον Διορισμό των Δικαστικών Αντιπροσώπων στα καταστήματα Έδρας Νομού, υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους ότι μπορούν να στείλουν αίτημα με επιστολή στο τοπικό Πρωτοδικείο (συνημμένο υπόδειγμα) με την ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών και τις ώρες που θα πρέπει να βρίσκεται στο κατάστημα ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος. Οι συνάδελφοι κάθε περιοχής είναι καλό να κάνουν την αποστολή με τον πιο πρόσφορο τρόπο, ώστε να φτάσει το δυνατόν συντομότερα το αίτημα στο Πρωτοδικείο.

 

  • Σχετικά με την πληρωμή του Πρωτοδικείου, λόγω του περιορισμού των capital control θα πρέπει οι συνάδελφοι να πληρώσουν το ποσό και άμεσα να ενημερώσουν το Σύλλογο για να πιστωθεί ο λογαριασμός τους αντίστοιχα. Σε περίπτωση αδυναμίας, παρακαλούμε τους συναδέλφους να επικοινωνούν με το Σύλλογο ώστε η πίστωση του λογαριασμού τους να γίνει προκαταβολικά.

 

  • Τονίζουμε την μεγάλη σημασία που έχει όλοι οι συνάδελφοι να συνδράμουν κατά το μέγιστο δυνατό, προκειμένου να διεξαχθούν οι εκλογές του ΣΕΤΑΠ όσο το δυνατόν αρτιότερα. Ο Σύλλογός μας είναι η δύναμή μας.

 

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Αντιπρόεδρος                                              ΚΑΣΒΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Γενικός Γραμματέας                                    ΒΑΡΑΝΑΚΗ ΣΟΦΙΑ

Αναπλ. Αντιπρόεδρος                                 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ

Αναπλ. Γενικός Γραμματέας                      ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

 

Μοιραστείτε το άρθρο