Δικαίωση για τις καθαρίστριες της ALTER EGO! Ο ΣΕΤΑΠ πάντα δίπλα και μαζί .

Ο ΣΕΤΑΠ πάντα μαζί και δίπλα στις συναδέλφισσες  καθαρίστριες, δικαιώνεται από την ενεργή επιμονή του να στηρίξει σε όλα τα.

Ο ΣΕΤΑΠ πάντα μαζί και δίπλα στις συναδέλφισσες  καθαρίστριες, δικαιώνεται από την ενεργή επιμονή του να στηρίξει σε όλα τα επίπεδα τις συναδέλφισσες καθαρίστριες της ALTER EGO.

Όλο το προηγούμενο διάστημα με δράσεις, ανακοινώσεις, δημοσιεύσεις στο τύπο, παρεμβάσεις σε κυβερνητικό επίπεδο, κοινοβουλευτικές ερωτήσεις στη βουλή (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ) κατάφερε να πετύχει μία ευρύτερη κινητοποίηση για το  θέμα.

Ταυτόχρονα όμως ο ΣΕΤΑΠ ξεκίνησε και ένα δικαστικό αγώνα για τη δικαίωση των συναδελφισσών μας που καθημερινά κρατούν καθαρά τα γραφεία μας.

Ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει για τη ζωή τους η συνέχεια στη δουλειά τους.

Ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει για τους συναδέλφους σε καιρούς πανδημίας να δουλεύουν σε καθαρούς εργασιακούς χώρους και να νιώθουν ασφαλείς.

Χθες Πέμπτη 03/02/2022 εκδικάστηκε σκέλος των ασφαλιστικών μέτρων  που είχε κάνει ο ΣΕΤΑΠ εκπροσωπώντας τις απολυμένες καθαρίστριες της ALTER EGO.

Τα νέα είναι  καλά!

Η απόφαση είναι θετική για τις εργαζόμενες που απολύθηκαν και εξαναγκάζει την ALTER EGO να τις επαναπροσλάβει μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η υπόθεση των καθαριστριών δεν τελειώνει εδώ. Το επόμενο διάστημα θα εντείνουμε τις πιέσεις μας προς την  Alter Ego, την Τράπεζα αλλά και  προς όλες τις κατευθύνσεις,  προκειμένου να  ακυρωθούν οι αντεργατικές  μεθοδεύσεις και πρακτικές εις βάρος τους.

Συνεχίζουμε πάντα μαζί και δίπλα με όλους τους συναδέλφους, την  προσπάθεια μας για την αποτελεσματική προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων μας.

Πάντα δίπλα και μαζί με τους συναδέλφους.

Μοιραστείτε το άρθρο